Comments: |
Vispār jau no šīs kanniņas nav jāgaida lielā kafijas krūze, jo kanniņa paredzēta espresso gatavošanai - līdz ar to vai nu jādzer no piņģerota tilpuma, vai arī jātaisa latte/kapučīno. Mana kanniņa skaitās 4 personām; ja taisa ar pilnu ūdens daudzumu, tad sanāk vai nu pilnas 2 mazkrūzītes, vai arī var uztaisīt latti/kapučīno 3-4 cilvēkiem. Tik stiprs espresso kā ar "īsto" tvaika mašīnu tur neiznāk.
| From: | milda |
Date: | 15. Marts 2013 - 11:25 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ja. tā ar ir. bet nu atkal samulsinājāt. kā jūs ar tās kannas palīdzību tad dabonat kapučino/lattē variantu? :0
Kanna dod espresso; pienu sildu uz plīts un saputoju ar mazo putotāju http://mebelesnoikea.lv/?lapa=prece&id=3143Nav tik labi kā ar tvaiku, toties lēti. Galvenais ir nepārkarsēt pienu un izvēlēties tādu, kas putojas, tur tikai ar kļūdu un izmēģinājumu metodi :)
| From: | milda |
Date: | 15. Marts 2013 - 11:39 |
---|
| | | (Link) |
|
ā. nu skaidrs. es jau pārbijos, ka jūs ar to kannu vēl pamanaties pienu uzputot. :D
Uzputot varot arī ar parasto nospiežamo krūzi - ielej karstu pienu un tad cilā to nospiedēju augšā-lejā. Pati neesmu meģinājusi, bet ir dzirdēti šādas tehnoloģijas apraksti. | |