обои - rīgas ainiņas [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

rīgas ainiņas [27. Jan 2011|14:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:27. Janvāris 2011 - 14:45
(Link)
tā tā tā, kas tas par tādu veltnīti?
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:27. Janvāris 2011 - 14:55
(Link)
Ē, tas veltnītis, ē, viņš ir liels maita… Viņam lieliski patīk, kad viesis viņam saka:”Labi, labi!…” Tad viņš acis vien mirkšķina.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:27. Janvāris 2011 - 14:56
(Link)
man mājās ir kaperi un dzērvenes, šitais mani ļoti cieši uzrunāja. pastāsti par viņu ko vairāk!
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:27. Janvāris 2011 - 15:03
(Link)
pēc visa spriežot, tā pagatavošana ir bijusi tāda, ka izdauza liellopa filejas šķēli plakanu un izpleš to plaknē. tad uz tā izbirdina dzērvenes, lielos kaperus sagrieztus uz pusēm, pistāciju lauskas, kā arī cūkgaļas gabaliņus. kaut kādas garšvielas gan jau arī, tām nepievērsu uzmanību. tad to visu sarullē desā un iebāž cepeškrāsnī. kad gatavs, velk laukā un servē sagrieztu šķēlēs kā ruleti. kopā ar dārzeņu pankūkām (pamatmasa - puķkāposti, ķirbis, kartupeļi, burkāni) ar siera pildījumu. klāt pieliek lapu salātus. + vesela terīne zupas = 2,75
afigel.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:27. Janvāris 2011 - 15:05
(Link)
thankie, un kur var šito noprovēt, pirms gatavo mājās? :)
[User Picture]
From:[info]anarhomo
Date:27. Janvāris 2011 - 15:46
(Link)
manuprāt velnīšus neliek cepeškrāsnī, bet gan mērču pannā vai katliņā, pārlej ar ūdeni, un diezgan ilgi vārā - 1,5h vismaz, lai liellops nav sīksts. tad atlikušo šķidrumu pārvērš klasiskajā balto miltu mērcē. runājot par garšvielām, vācieši, gatavojot savas rind rouladen, izklapēto liellopa gaļasšķēli noziež ar sinepēm, un tad krauj virsū pildījumu un rullē veltnītī.