обои - rīgas ainiņas [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

rīgas ainiņas [27. Jan 2011|14:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:27. Janvāris 2011 - 15:05
(Link)
thankie, un kur var šito noprovēt, pirms gatavo mājās? :)
[User Picture]
From:[info]anarhomo
Date:27. Janvāris 2011 - 15:46
(Link)
manuprāt velnīšus neliek cepeškrāsnī, bet gan mērču pannā vai katliņā, pārlej ar ūdeni, un diezgan ilgi vārā - 1,5h vismaz, lai liellops nav sīksts. tad atlikušo šķidrumu pārvērš klasiskajā balto miltu mērcē. runājot par garšvielām, vācieši, gatavojot savas rind rouladen, izklapēto liellopa gaļasšķēli noziež ar sinepēm, un tad krauj virsū pildījumu un rullē veltnītī.