|
[21. Okt 2009|22:16] |
labi, ko tur vairs, atzīšos. agrāk ir bijis visādi. bet tagad ir tā. lienu iz skapja.
no visiem destilātiem man visvairāk garšo tieši grapa, un es pat būtu ar mieru meditēt kanalizācijas alā, kaut tik varētu iemācīties tādu izdzīt pats. grapa, aqua di vita ir sasodīts eliksīrs, ēters. tā ir mirklis pirms saldas dusēšanas pavēnī dziļi suģestīvā apcerē. tās autoriem noteikti ir pārdabiskas spējas, un ar šo dzīvi viņiem noslēgsies visa tā muļķīgā in-out-in-out reinkarnācijas štelle. pieņemsim, ka iepriekšējā dzīvē būšu bijis ubags neapolē, tad šoreiz varētu to visu aizfīrēt reiz līdz nimbu sološam galam. |
|
|
Comments: |
ja tā godīgi, man ar tieši grappa un/vai slivovice garsho vislabāk
Vakar tika izgaršota lieliska grapa no saulainās Venēcijas, kas pārbrauca. Ech, cik laba grapa tā bija.
jā, lūk, "bija". bet vajag, lai būtu. tādēļ.
| From: | ieva |
Date: | 21. Oktobris 2009 - 22:35 |
---|
| | | (Link) |
|
es teiktu, ka rums ir dzēriens, kas tiek gatavots, piešaujot pilienu no zudušās paradīzes gaismas strautiem, bet par grapu - cik nu varu spriest no savs necilās pieredzes - man arī ir radušās šādas aizdomas. tikai nav sanācis pārbaudīt.
kad būšu iznīcinājis visus grapas krājumus, droši vien nāksies pieķerties rumam. tas tajā skapī šobrīd dzīvo un domā, ka gals i nenāks vairs. paldies par ieteikumu.
Rums ir rudens, kopā ar biezromāniem.
| From: | sin |
Date: | 22. Oktobris 2009 - 09:50 |
---|
| | | (Link) |
|
rums ir visi gadalaiki! :D
| From: | teja |
Date: | 22. Oktobris 2009 - 10:44 |
---|
| | | (Link) |
|
mēs nesen Latgales apceļojuma laikā Aulejas pagastā centra točkā, vietējo sirdsdzērāju ierunāti, nopirkām miltu pašdzīto - un garšoja, goda vārds, kā grapa! gāja iekšā tik mīksti, tik aromātiski, un negatīvo seku nebija nekādu.
laba kandža ≈ grapa ≈ tikai lab's sek's | |