ēšanas kaitīgums 2 |
[7. Jan 2016|14:44] |
|
|
|
Comments: |
| From: | zin |
Date: | 7. Janvāris 2016 - 14:58 |
---|
| | | (Link) |
|
sweet corn 2. vietā gan šķiet jocīgi.. man vienmēr bija šķitis, ka kukurūza kāreiz ir viena no pesticidētākajām (vai kā to lai nosauc) un ģmo-ātakajām kultūrām
varētu būt, ka šāda, neapstrādātai ēšanai paredzēta ir kaut kā citādāk audzēta un sagatavota nekā tā, no kuras taisa sausos graudus.
nav tā, ka jo vairāk ģmo-tākā, jo mazāk jāsmidzina pesticīdus da herbicīdus..? nu tie ir ģenētiski rezistenti pret sēnītēm, puvēm, vilkplaukām un sērgām?
| From: | daria |
Date: | 7. Janvāris 2016 - 19:05 |
---|
| | | (Link) |
|
Ir gan. Vismaz ASV lielaakaa dalja kukuruuzas ir GMO. | |