kihelkonna - raw 5 [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

raw 5 [26. Mar 2012|11:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

svaigēst mēģināju janvārī. negribējās ķēpāties ar sulām un salātiem, tāpēc ieviesu ar enerģiju bagātās lietas - ķīnas pupiņas un avokādo. reizi dienā. pēc nedēļas man šie produkti patiesi noriebās.

tad noskatījos filmu http://www.hungryforchange.tv/instant_access (brīdinu, to skatās vien tādi, kas pilnīgi kukū; pēc 3 dienām tur noslēgs bezmaksas aksesu) un piektdien nolēmu taisīt sulu kūri mājās. pēc http://www.all-about-juicing.com/Why-Fresh-Juice.html

pēc krietnas burkānu un ābolu sulas porcijas man vajadzētu neko neēst, bet cepot sīčiem pankūkas jutos kā tās vardes filmā "princese un varde", kur viņas gribēja neēst kukaiņus, bet mēles pašas šāvās no mutes ārā. neķēru kreņķi, pierijos.

šodien atkal nolēmu taisīt sulu kūri, bet izsalkumu remdēt ar saldiem āboliem. jo tie jau no sulas vien sastāv. bet tie tikai palielināja apetīti. tā nu sataisīju treknos salātus ar tomātu, baklažānu, avokādo, sezama eļļu. tiešām dūšu piesēja. pie tā arī varētu turēties.

svaigēst gribu tāpēc, lai tiktu vaļā no muguras sāpēm (viss cits mēģinātais sniedza vien īslaicīgu uzlabojumu) un no psoriāzes plankuma uz ceļa. un tādiem sīkumiem kā brūns plankums uz ģīmja un 4 kg riepa (3 kg jau nokritušies pēdējos 3 mēnešos). un gribu uzlabot ģimenes ēdienkarti.

pirmā svaigēšanas diena.

59,4 kg. 96 - 91.

gribu izturēt līdz darba nedēļas beigām ar 100% raw (tā būs mana attīrīšanās kūre) un tad turēties kaut vai pie 50%. nedēļas nogalē diētoties nav jēgas, jo ēšana ir sabiedrisko attiecību paveids.

pēdējos pāris mēnešos esmu iekrājusi lielu recepšu bagāžu visādiem ēdieniem, un noskatījusies vairākas filmas gan par konkrētu ēdienu gatavošanu, gan veselības aspektiem.

esiet mana atbalsta grupa!
Linkir doma

Comments:
From:[info]shvep
Date:26. Marts 2012 - 12:12
(Link)
Turies!
[User Picture]
From:[info]vilkate
Date:26. Marts 2012 - 12:18
(Link)
Atbalstoši plivinu salātlapu!
[User Picture]
From:[info]str
Date:26. Marts 2012 - 12:29
(Link)
brūnam plankumam uz ģīmja varu ieteikt ko reālāku par svaigēšanu ( ti tas plankums neticu ka noies no ēšanas:) )
bet citādi- viss par!!!
( mērcēti griķi ( bet no Z/S) ir diezgan ēdami)
[User Picture]
From:[info]ledene_
Date:26. Marts 2012 - 13:51
(Link)
Esam! :)
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:26. Marts 2012 - 14:33
(Link)
Priecājos, ka tev tik forši izdodas noturēties, bet gribu piemest savas piecas kapeikas par psoriāzi un ēšanu. Man ir daži svaigie dārzeņi un augļi no kuriem ir saasinājums - pirmie gurķi (baigi garšo, bet jāuzmanās), citrusi, it īpaši apelsīni un kakao, jo vairāk pārstrādāts, jo vairāk āda reaģē. Vēl no asajām paprikām jāuzmanās. Bet ar šito laikam katram ir ļoti individuāli.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:26. Marts 2012 - 20:13
(Link)
es varu bū Tava atbalsta grupa, bet tā kā man savs krekls tuvāks, tad tomēr pajautāšu. ja Tu sver 59kg tad kāpēc vēl sevi moci ar visādām diētām?!?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Marts 2012 - 21:37
(Link)
59 kg ir daudz tik smalkam skeletam kā manējais. tie cipari aiz kg ir dibena un vēdera apkārtmēri. neizskatās pēc 90 - 60.
From:(Anonymous)
Date:26. Marts 2012 - 20:38
(Link)
Muguras saapeem no visas sirds iesaku adatu terapiju, ko veic Dr. Tatjana Egliite. Ap 2000.gadu vinha straadaaja Riigas 1.slimniicaa, fizioterapeitos, tagad, izskataas, ir Juglaa. Biju gulhosha, vinhas zinaashanas dariija, shkhiet, neiespeejamo. :)
[User Picture]
From:[info]ezervaarna
Date:26. Marts 2012 - 23:24
(Link)
par grupām runājot...nu TUR jau tikai 1 gab. bija tāds.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:27. Marts 2012 - 08:19
(Link)
tur tauta nervozāka. redzi, te man gandrīz nemaz nav jāaizstāvas :)
[User Picture]
From:[info]ezervaarna
Date:27. Marts 2012 - 12:49
(Link)
nu ja nu ja... a žēl:))