L ([info]kbrgs_) rakstīja,
@ 2012-03-01 18:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bļļļāviens. es vairs nevaru. 14 stundas katru dienu, es gribu kadu nogalinat, ja vien man butu viena briva diena nedela, tikai lai varetu nemaniti dzert, neko nedarit, un nedomat par garsiju lorku, nedomat par rigoleto, neko, neko. skatities tupi ara pa logu un domat ak kungs cik fantastiska situacija, esmu pasaules iedvesmojosakaja pilseta, es to gribetu darit ar mimozas glazi roka, bet es to daru ar zimuli mutee un skicem un audumu paraugiem. vel 2 nedelas, un man bus viena brivdiena


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kbrgs_
2012-04-06 22:13 (saite)
man 2 gadi vel skola, un tad bus grads. bet nu es domaju te kadu laiku palikt. Man LV tapat isti nav ko darit. Protams, istermina vienmer aizbrauksu kaut ko uztaisit uz Latviju, bet ilgtermina - pagaidam nezinu. Bet tadas lietas isti mana joma nevar izplanot :)
Par latviesiem seit - neesmu vel nevienu draugu satikusi. es esmu ar draugiem loti izlutinata :) protams, man ir fantastisks ukrainu-australu labs draugs, kuru sorit no rita uz slimnicu aizvedu, tad vel dazi jauki uzticibas personazhi. Ar to viss kartiba! Vienkarsi ta saukta kulturas matrica atskiriga - es domaju visu to austrumeiropas dostojevska saapi, Coju ieskatot, gruti kadam, kas nav uzaudzis Padsavieniba 80-os un 90-os, izskaidrot un iemacit milet. Bet nu labi, tas tacu mazums - nav jau visu laiku kozhakaa jastaiga un semochkas jagrauzh un jadzer, lai butu laimiga :) Man loti patik si pilseta, man amerikani ari patik, tadi mazliet rough around the edges, bet tadi laciishi ieksha, un loti inteligenti. Vismaz nujorka. Lidzigi krieviem, vispar, mazliet. Inteligences man Lativja pietrukst, tas seit ir vairak un augstaka limeni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2012-04-07 00:26 (saite)
hah, tas par tiem amerikāņiem gan vidrīzāk ņujorkas fenoments. es gadu nodzīvoju midwest ziemeļdaļā, gadu galīgos dienvidos. abos galos šamie bija ļoti draudzīgi on surface bet iekšā ne vienmēr tāda daile. lai gan nu jā, tas jau individuāli no cilvēka atkarīgs un ir man arī pāris ļoti labi amerikāņu draugi.

bet nu tiešām - turies un nepārstrādājies! un tā kā es saprotu Tu darbojies kultūras jomā, tad jau reti kura vieta droši vien ir labāka par ņujorku! plus ja Tev būs amerikas rūdījums tad pat ja vēlāk kaut kur pārvāksies, viss liksies vieglāk. lai kā man mana gradskola riebās, tomēr tās izbaudītās mieles tagad ļauj savākties un strādāt produktīvāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-04-07 18:35 (saite)
Paldies! Es pusgadu nostradaju kino Berline, ka ari vairakus gadus ar Poliscuku - pec tada rudijuma man pat Nujorka neskita nekas ipasi ekstrems :) varbut veinkarsi japasakas vecakiem, ka man nervi no betona:) Ta ka noteikti noturesos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?