L ([info]kbrgs_) rakstīja,
@ 2012-03-01 18:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bļļļāviens. es vairs nevaru. 14 stundas katru dienu, es gribu kadu nogalinat, ja vien man butu viena briva diena nedela, tikai lai varetu nemaniti dzert, neko nedarit, un nedomat par garsiju lorku, nedomat par rigoleto, neko, neko. skatities tupi ara pa logu un domat ak kungs cik fantastiska situacija, esmu pasaules iedvesmojosakaja pilseta, es to gribetu darit ar mimozas glazi roka, bet es to daru ar zimuli mutee un skicem un audumu paraugiem. vel 2 nedelas, un man bus viena brivdiena


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2012-03-02 01:49 (saite)
Welcome to my country... Pirmaa briivaa diena varbuut buus 19.martaa. Bet ir labi, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-03-02 15:13 (saite)
ir, ir..bet asins garsa mutee tapatas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nanochkine
2012-03-02 01:52 (saite)
izbaudi! mimozu vienmer varees!

(Atbildēt uz šo)


[info]marija
2012-03-02 11:38 (saite)
man nav iemesla sūdzēties par savu ikdienu ja Tev ir tāda.
bet uz priekšu, sieviete!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-03-02 15:14 (saite)
es jau ari nesudzos nemaz, itin nemaz.. vakar tikai bija neliela krizite, nereali gribejas to mimozu un ar atgaztu galvu skatities griestos :) sodien jau viss labak

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panacea
2012-04-04 00:09 (saite)
a tev nervi neiet grīstē? es arī vienu gadu nolauzu amērikas grad-school verdzībā. beigās nonācu pie secinājuma, ka mana garīgā veselība ir dārgāka par amīšu grādu, tad nu atgriezos eirōpā un tagad tik pat karstu grādu bakstu šaipusē un jūtos daudz labāk.

izklausās, ka tev iet līdzīgi kā man tai laikā - es strādāju ar tās 14 h dienā, un man bija brīva katra otrā nedēļas nogale. tās arī dažreiz izpalika, tad nu nācās strādāt mēnešiem no vietas. un pofig, ka man sākumā pat patika tas ko es darīju. bez jebkādām atpūtas iespējām man sāka riebties pilnīgi viss :(

tas vispār ir apbrīnojami, kā tie amerikāņi strādā, ne? pat parastie, ne studenti. 2 nedēļas gadā brīvas un tās pašas vēl neņem gadiem. eiropā tas tak kaut kas neiedomājams.

bet nu labi, cerams, ka tev kopumā gara spēks un sīkstums lielāks kā man un mācības arī foršākas! es tik te garām ejot ieklīdu un nošausminājos, ka vēl kādam ir amerikas darbaholisms ikdienā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-04-05 22:22 (saite)
baa, es tev pilnigi piekritu. tapec te biju kaut kad ierakstijusi, ka riga nezina, ko nozime stradat. Un, nostradajusi taja pasa joma LV 5 gadus, varu joprojam ar asinim parakstities zem saviem vardiem. Bet ir brinums..un es isti nezinu, vai tas ir ok. Man gan ir palaimejies kaut ka laiku samenedzet, lai paliek nedaudz laika ari personigajai dzivei. Un es censos nenemt pieree un nebut absoluts perfekcionists lietas, kur tas dazreiz varbut nav nepieciesams. tas palidz. Nervi griste iet vairak nevis no darba apjoma, bet no ta, ka nav, ar ko Coju paklausities. ta vientuliba dazreiz uzdod pa nerviem, bet tas ari tapec, ka man gimene pa visu pasauli izmetata, nevis tikai dzimtenes delj.
Es pagaidam uz Eiropu atpakal nebrauksu, bet tas tapec, ka paslaik seit man ir vairak pazinu, aks saja joma man varetu dot darbu, un ari arzemju profesionalu skaits ir lielaks, salidzinot ar mani interesejosam vietam Eiropa..nu man tulit pirmais gads gala, asins garsa mazinajusies. entuziasms vel nav zudis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2012-04-06 20:42 (saite)
Ha, jā izlasīju ierakstu par to, ka Rīga nezina, ko nozīmē strādāt. Un arī iebildumus, ka tā tak nav un nevar būt. Tas man arī ritīgi sita pa nerviem, kad es centos kādam pastāstīt, cik man sūri iet, bet tad parasti atbilde bija tāda zināma nesapratne, ka, ai, tik traki jau nevar būt, bez tam man tak būtu grāds pa brīvu no Amērikas. Tādā ziņā man trakoti noveicās, ka parādījās labāka opcija Eiropā un piedevām varēju ar godu un bez kauna traipiem CV aizlaisties. Plus mana nozare šaipusē ir gana laba, tā ka tiešām noveicās.

Ar to vientulību ar bija līdzīgi - tā kā man nebija brīva laika, tad nebija protams arī laika draudzēties. Kopumā man bija 2 draugi, viena piedevām lietuviete, tad nu kaut kā izkārpījos. A tak Ņujorkā vaidzētu būt pa pillo ij latviešu, ij ex-USSR ar kuriem kopā iet iedzert un Coju klausīties? Un cik Tev gadi vēl jānolauž?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-04-06 22:13 (saite)
man 2 gadi vel skola, un tad bus grads. bet nu es domaju te kadu laiku palikt. Man LV tapat isti nav ko darit. Protams, istermina vienmer aizbrauksu kaut ko uztaisit uz Latviju, bet ilgtermina - pagaidam nezinu. Bet tadas lietas isti mana joma nevar izplanot :)
Par latviesiem seit - neesmu vel nevienu draugu satikusi. es esmu ar draugiem loti izlutinata :) protams, man ir fantastisks ukrainu-australu labs draugs, kuru sorit no rita uz slimnicu aizvedu, tad vel dazi jauki uzticibas personazhi. Ar to viss kartiba! Vienkarsi ta saukta kulturas matrica atskiriga - es domaju visu to austrumeiropas dostojevska saapi, Coju ieskatot, gruti kadam, kas nav uzaudzis Padsavieniba 80-os un 90-os, izskaidrot un iemacit milet. Bet nu labi, tas tacu mazums - nav jau visu laiku kozhakaa jastaiga un semochkas jagrauzh un jadzer, lai butu laimiga :) Man loti patik si pilseta, man amerikani ari patik, tadi mazliet rough around the edges, bet tadi laciishi ieksha, un loti inteligenti. Vismaz nujorka. Lidzigi krieviem, vispar, mazliet. Inteligences man Lativja pietrukst, tas seit ir vairak un augstaka limeni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2012-04-07 00:26 (saite)
hah, tas par tiem amerikāņiem gan vidrīzāk ņujorkas fenoments. es gadu nodzīvoju midwest ziemeļdaļā, gadu galīgos dienvidos. abos galos šamie bija ļoti draudzīgi on surface bet iekšā ne vienmēr tāda daile. lai gan nu jā, tas jau individuāli no cilvēka atkarīgs un ir man arī pāris ļoti labi amerikāņu draugi.

bet nu tiešām - turies un nepārstrādājies! un tā kā es saprotu Tu darbojies kultūras jomā, tad jau reti kura vieta droši vien ir labāka par ņujorku! plus ja Tev būs amerikas rūdījums tad pat ja vēlāk kaut kur pārvāksies, viss liksies vieglāk. lai kā man mana gradskola riebās, tomēr tās izbaudītās mieles tagad ļauj savākties un strādāt produktīvāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2012-04-07 18:35 (saite)
Paldies! Es pusgadu nostradaju kino Berline, ka ari vairakus gadus ar Poliscuku - pec tada rudijuma man pat Nujorka neskita nekas ipasi ekstrems :) varbut veinkarsi japasakas vecakiem, ka man nervi no betona:) Ta ka noteikti noturesos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?