Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-18 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veikalaa kaada gados vecaaka sieviete graabstiijaas gar avokaado. izveeleejaas vienu. Es arii paaris apchamdiiju. miiksti.
Prieksh kam vinni taadi ir un kaa vinnus eed un kaa vinni garsho? Anyone ar extensive avokaado pieredzi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2003-06-18 22:51 (saite)
Visvienkāršākais:
ņem pacietu saldskābmaizi
griez plānuplānu riciņu
avokādo nesmērē, bet uzgriez virsū glītās šķēlītēs
uzkaisi maaaaaazlietiņ sāli
uzmal maaaaaaazlietiņ svaigu piparu
uzspied maaaaaazlietiņ citrona sulas

ļoti garšīgi, pasniedz pirms īstā ēdiena, kopā ar aperatīvu;)


Vēl citas līdzīga tipa maizītes (bez avokādo)

ņem pacietu saldskābamaizi, griež plānplānas šķēlītes
uzgriež virsū plānās šķēlītēs sagrieztu mūsmāju balto kabacīti, zaļu, tb termiski nepastrādātu
pāri uzklāj gandrīz caurspīdīgas Parmas siera šķēlītes
uzliek 3-4 grauzdētus ciedru riekstiņus
uzpilina dažus pilienus trifeļu eļļas

Tā kā trifeļu eļļu nevar dabūt - var aizvietot ar ko citu, piemēram - sezama eļļu.

P.S. Bet tagad mani nolinčos, ka ieviešu cibā mājsaimnieču nodaļu.... brrr
es nemas tāda neesmu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-18 23:20 (saite)
ļoti garšīgi, pasniedz pirms īstā ēdiena, kopā ar aperatīvu;)
Apetitaizeris saucas! :)

Nu paldies, taa jau zinaaju ka ir shaadas smalkas lietas. Un ja es to no kaada sheit buutu dabuujis, tad visticamaak tikai no smalkaas skukas! ;)

Un par to P.S.: Pat nerunaa! - sheit ir gana vientullu viirieshu (vismaz man taa liekas) un dallai no tiem shaadas receptes ir daavana no debesiim!!! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2003-06-18 23:43 (saite)
Tad še vēl viena, varēsi pārsteigt meiteni (ja viņa nav ļoti piesardzīga pret svešādiem ēdieniem, šitas nāk no ķīniešu virtuves, tikai vienkāršots).
Uzvāri vistas buljonu (labāks jau īsts, bet var kubiku, tikai ne pārāk stipru)
Ieliec iekšā ķīniešu olu nūdeles, tās lokainās.
Kad gana mīkstas, ielaid iekšā - tā ātri, kā laimes lejot - hops! - vienu jēlu olu, bet nesakultu.
Bik pavāri, lai baltums sarecē, dzeltenums apvelkas, bet iekšā paliek mīksts.
Gāz šķīvī.
Uzber svaigus lociņus.
Nāvīgi dekoratīvi izskatās.
Olas dzeltenums, ēdot drusku izlīst pa zupu.
Ņammuks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-19 00:31 (saite)
viņa nav ļoti piesardzīga pret svešādiem ēdieniem
Es veel nezinu kaada vinna buus, bet es zinu ka es esmu! :)))p Ja kaadreiz gribaas dabuut trill, tad zinu ko pameegginaat ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?