Tad še vēl viena, varēsi pārsteigt meiteni (ja viņa nav ļoti piesardzīga pret svešādiem ēdieniem, šitas nāk no ķīniešu virtuves, tikai vienkāršots).
Uzvāri vistas buljonu (labāks jau īsts, bet var kubiku, tikai ne pārāk stipru)
Ieliec iekšā ķīniešu olu nūdeles, tās lokainās.
Kad gana mīkstas, ielaid iekšā - tā ātri, kā laimes lejot - hops! - vienu jēlu olu, bet nesakultu.
Bik pavāri, lai baltums sarecē, dzeltenums apvelkas, bet iekšā paliek mīksts.
Gāz šķīvī.
Uzber svaigus lociņus.
Nāvīgi dekoratīvi izskatās.
Olas dzeltenums, ēdot drusku izlīst pa zupu.
Ņammuks!
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: