skuka ([info]skuka) rakstīja,
Visvienkāršākais:
ņem pacietu saldskābmaizi
griez plānuplānu riciņu
avokādo nesmērē, bet uzgriez virsū glītās šķēlītēs
uzkaisi maaaaaazlietiņ sāli
uzmal maaaaaaazlietiņ svaigu piparu
uzspied maaaaaazlietiņ citrona sulas

ļoti garšīgi, pasniedz pirms īstā ēdiena, kopā ar aperatīvu;)


Vēl citas līdzīga tipa maizītes (bez avokādo)

ņem pacietu saldskābamaizi, griež plānplānas šķēlītes
uzgriež virsū plānās šķēlītēs sagrieztu mūsmāju balto kabacīti, zaļu, tb termiski nepastrādātu
pāri uzklāj gandrīz caurspīdīgas Parmas siera šķēlītes
uzliek 3-4 grauzdētus ciedru riekstiņus
uzpilina dažus pilienus trifeļu eļļas

Tā kā trifeļu eļļu nevar dabūt - var aizvietot ar ko citu, piemēram - sezama eļļu.

P.S. Bet tagad mani nolinčos, ka ieviešu cibā mājsaimnieču nodaļu.... brrr
es nemas tāda neesmu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?