Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-18 15:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Taa ir probleema dziivee. jeega tam ko tu dari. ko tas man dos? padariis mani bagaatu? ierakstiis mani veesturee uz muuzziigiem laikiem? vai atllaus man nopirkt paartiku? vai arii dos k-kaadu dumju gandariijumu ka "k-ko es maaku"? kam tie ir vajadziigi? Un ko vispaar noziimee self-motivated. Sludinaajumos meklee "self-motivated", kaa buutu ar self-destructive? ;) Un tad dienu no dienas mees sev staastam ka tas ko mees daram ja ne mums pashiem tad kaadam citam ir vajadziigs. Un kursh teica ka esam egoisti, domaa mans egoisms ir tik leets lai straadaatu par tiem nedaudzajiem latiem?! :=) iedomaajies cik labi juutas supermens, ne jau taa lidoshana vai tas speeks, - bet tas ka katra lieta ko tas cilveecinjsh dara ir Notikums. Pameegginiet atrast darbu kursh var sacensties ar taadu ego boosteri?!! :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2003-06-18 17:04 (saite)
aj nu beidz. jebkurš pašrealizējošs darbs (man, piemēram, literatūra) ir kudiš labāks ego boosteris nekā izmisīga Pasaules Glābšana, katrā sērijā sastopoties ar jaunu kretīnu, kurš jāeliminē. tb jēga ir kaut ko atstāt aiz sevis, nevis visu mūžību nodarboties ar grīdas slaucīšanu. (nu labi, labi, ir jau iespējams arī tajā ielikt radošo garu.)

cits jautājums, ka šajā pašrealizācijā tam "ego" vairs nav tik lielas nozīmes, t.i., ja es uzrakstu k-ko, kas man pašai liekas sasodīti labs, tad ir prieks par to, ka tas teksts ir uzrakstīts, nevis par to, ka ES viņu esmu uzrakstījusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-18 19:24 (saite)
t.i., ja es uzrakstu k-ko, kas man pašai liekas sasodīti labs, tad ir prieks par to, ka tas teksts ir uzrakstīts, nevis par to, ka ES viņu esmu uzrakstījusi.
Es saprotu ka tev ir prieksh ka tas ir uzrakstiits, bet neticu ka tev nav prieks ka to uzrakstiiji Tu! :)pp Tad vari klluut par anoniimo autoru un uztaisiit sev domeenu anonymous.lv ... :)

Bet nu vispaar shis posts ir taada mana nikkoshanaas...! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]kas
2003-06-18 21:37 (saite)
Ak tad esi pie dziviibas. Kur ir mana nauda???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2003-06-18 21:48 (saite)
sorry, tas komentaars bija no manis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-18 21:52 (saite)
Eh. Tad tomeer beigts gan ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kas
2003-06-18 22:44 (saite)
un tavs ego ir tik dazzaads, ja? :)p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?