extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Manā izpratnē šī ķīvēšanās ir vienkārši normāls sarunu process, kurā ietilps gan pozas izrādīšana, blefošana, žēlošanās presē utt. Kas no tā reāli iznāks, to mēs redzēsim tikai pēc kāda laika.

Joprojām visuzskatāmākais bija vakcīnu iepirkumi. Sākumā bija PR gājieni, cik ES ir solidāra un cik UK būs izgāzusies, ka nepiedalījās kopējā ES iepirkumā. To jau tikai vēlāk atklāja, ka ES novilcināja šo procesu par 3 mēnešiem, un ar uzsvaru uz lētumu nevis riska sadalīšanu vairākās grupās, kā to izdarīja UK. Un trakākais bija tas, ka bija vairākas ES valstis bija apvienojušās vakcīnu aliansē un jau bija savlaicīgi veikušas iepirkumus, bet ES piespieda no tiem atteikties.

Bet tā retorika, kad ES saprata, ka ir pieļāvusi kļūdu, bija tūlīt bombardēt visus – ka AstraZeneca nepilda līgumus (lol), ka UK ir riskējusi ar dzīvībām, apstiprinot vakcīnu ātrāk utt. Kad ES uz karstām pēdām publicēja šo iepirkuma līgumu ar AZ (laikam joprojām muļķīgi domāja, ka tas aizstāv tās pozīciju), viņi pat nespēja pareizi aizkrāsot dažas nepublicējamās vietas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?