this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-05-01 16:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tāds kā atslābums, tāds kā nemiers
Mūzika:Orbital - Meltdown
Entry tags:dzer, prah

vakar tika sēdēts SpB un kaut kādi lohi izdomāja atkal paspēlēties ar foosball table. nenormāli besī, jo vairo troksni pasaulē. es tur pagriezos, mirkli vēroju tur notiekošo un tad teicu VZ: "bet padomā, ja pēkšņi no galda vidus izlīstu tāds kā puļķis, no tā atlocītos asmeņi un sāktu rotēt?" VZ sajūsmināti māja ar galvu un teica, ka totāli redz un atbalsta ideju.

būdami daudz pragmatiskāki cilvēki, nekā visi domā, ka esam, aizrunājāmies par šīs idejas praktisko pusi un sākām kopīgi risināt dažādas potenciālās problēmas jau.

pirmā, obviously ir, ko darīt ar asinīm visapkārt.
risinājums: no griestiem nolaist tādu plastikas kupolu, kas nolaižas īsi pirms the event un tad viss ir contained.
tālāk problēma ir paklājs. it kā neviens neekspektē barčika paklāju, lai tas būtu spotless, bet nu, ir tomēr kaut kāds limits asiņu, vai ne? un vēl smadzenes, kaulu fragmenti, tas viss.
risinājums: izklāt arī apakšā arī plastmasas sheets.
tad vispār nu, jārisina tā līķu problēma.
apakšas plastmasas sheets kaut kā saāķē ar kupolu un tas viss tiek uzcelts augšā like nothing ever happened. papildus risinājums: iegādāties the space above there un savilkt visus līķus caur griestiem un grīdu tur. ar līķiem dealot at the end of the night visiem kopā.
problēma tālāk ir paklājs zem tā devaisa, ja. tur paliek dīvaini, jo it kā arī tur var izklāt plastmasu, bet to īsti nevar sakarīgi uzvilkt augšā, ja grib, lai galds paliek vietā.
(te sāk gribēties kaut vienam no mums arī būtu līdzi blociņš un varētu norm zīmēt shēmas, kā tur viss.)
vēl kakbe problēma ir pats tas galds. bet tur laikam nāksies manuāli aiziet noslaucīt. nekas labāks nenāk prātā.

papildus pārdomas, ka tam sisķikam jābūt pēc iespējas automatizētam, also salīdzinoši ātram. un, kas arī svarīgi - reusable.

ja kādam ir idejas, risinājumi, tehniskās atbildes - laipni lūgti izpausties.



par salmiņu, gurķi un smiltīm - to citureiz.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]negaisiic
2019-05-01 18:41 (saite)
varbūt var ar atveramo grīdu zem galda (bet tā, ka galds paliek vietā, kad atver) un ūdens skalošanas sistēmu no kupola augšas, lai visas drazas uzreiz noskalotu kanalizācijā vai kādā gaļas mašīnā pirms kanalizācijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2019-05-01 19:00 (saite)
lieliska ideja, paldies! to galdu gan jau diez gan viegli būtu paturēt vietā, nāk prātā vairāki tehniskie risinājumi tam jau. un mēs bijām tā ieciklējušies uz tiem plastic sheets, ka nepadomājām par citām opcijām. jā, šitas izklausās daudz efektīvāk. **pieraksta**

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?