this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-12-18 15:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:gig, prah

vakardienas koncis bija fantastic! lieliskā čehu grupa Zrní kā parasti piegādāja kvalitatīvu vakaru. tiešām sapurināja un izkratīja. nodejojos visādi. tā ir tiešām lieliska grupa, kura ir tik jestra, tik dzīva, tik, tik ļ dzīva. viņi sevišķi daudz starp dziesmām nerunā. lai gan, jauno singlu aplēja ar als. trīs no pieciem grupas dalībniekiem bija ar basām kājām. un viņi tur visi smaida un lēkā, un līksmo. un tu tur skatītājos smaidi un lēkā, un līksmo līdzi. so animated, so easy. ā, nu vēl tas vijoļnieks tur plosījās like there is no tomorrow (at least for the violin), tas bija vareni, tiešām vareni. tiešām lieliska čehu grupa. ja jums kāds piedāvā iet uz viņu konci, noteikti piekrītiet, noteikti nenožēlosiet. pat, ja nesaprotat čehiski.

bet nu, es nevaru atturēties nepierakstot pāris piezīmes par publiku. EtF aiz muguras stāvēja zaja, kura ik pa brīdim izvilka no somas tās mazās šņabja pudelītes (you know, like airplane ones) un iemalkoja. mums ar VZ ļ uzbāzīgi blakus bija zaja, kurai bija DSLR forčiks un 3 objektīvi. viņa faktiski man pār plecu ļ intensīvi fotkāja grupu, izejot uz kvantitāti un laikam jau cerēja, ka kaut kas tur sanāks arī ar kvalitāti, da kaut nejauši, ja nekā savādāk. tad vēl kaut kāda fotogrāfzaja gribēja pielīst mums ar EtF priekšā, bet EtF neļāvās. un vēl viss kas tur bija. bet ko nu par to.

jo vienā brīdī paskatījos apkārt un nosmīnēju pie sevis. jā, te trīs aukstie, introvertie latvieši, kuriem jūtu neesot, ir tie, kuri nodejojas un nokalbasījas pie lieliskā Zrní konča.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?