this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-10-04 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, uk

Rāžs man vakar sūtīja histēriskas ziņas par tēmu, ka man nekavējoties jāiet uz barčiku. nu aizgāju. a tur. uhti.

jaunā bāra zaja Līna pēc savas maiņas palikusi sadzert ar Rāžu un, kad es ierados, jau bija pilnās burās. visa hyper satrakojusies, skaļa un vēl nezin kas. gribēja dejot līnijdejas.
kaut kāds sadzēries polis besīja Kornelu ārā un vispār visiem piepisās, manspleinoja Rāžam viņa tradīcijas.
Deivs bija totāli sadzēries un atkal jutās viss tāds vieds.
Rāžs arī nebija vairs īsti skaidrā, stāstīja man, cik ļoti gribot braukt uz Dresden un Brno, vai es gribot viņam pievienoties uz kādu no braucieniem, jutās skumīgs, kad es teicu, ka neko nevaru apsolīt.

nopūtu juniverss. bet tas bija tikai sākums. es tur vispār centos neiesaistīties, mana uzmanība bija visa manā telepurķī.

Līna satrakojās ar katru malku arvien vairāk. pieprasīja Irish music, lai dejotu līnijdejas. rādīja Rāžam, kas viņai bagāžniekā, stāstīja Deivam par savu lost love. kļuva arvien skaļāka un skaļāka.
sadzēries polis uzpisās Līnai, bet tika norāts kā divgadnieks. nometa glāzi. pieprasīja alkoholu, bet viņam tas netika izsniegts, tā vietā viņš dabūja ūdeni.
Deivs sāka nogurt no Līnas un vispār notinās mā, kamēr vēl var. pirms tam paziņojot man, ka Rāžs "loves you".
Rāžs sāka vākt Līnu, bet reizē taisīja O_O uz mani un nesaprata, ko lai dara. also, centās pārliecināt mani, ka man jābrauc ar viņu uz Dresden un Brno.

te sāk mesties mazliet galvassāpju. bet man telepurķī daudz interesantākas lietas notika.

Līna sāka apskaut visus, stāstīt, cik Kornels daiļš, uzpisās kā viesuļvētra nabaga timid Arlam, skāva Rāžu, sāka dejot līnijdejas pie balādēm.
sadzēries polis kļuva arvien skaļāks un neciešamāks.
Rāžs bija O_O un reizē ļ noguris.

te man konkrēti jau sāpēja galva un domāju par padošanos un došanos mā.

Līna sāka apskaut un bučot visus vīriešus, kuriem tika klāt, ja neskaita sadzērušos poli. pieprasīja, lai Kornels viņu prec. bija totāla viesuļvētra. aplēja mani ar savu vīnu un 5 minūtes neatkāpās no manis, jo atvainojās, centās apskaut.
sadzērušais polis pieprasīja, lai viņam lej, bet Kornels atteicās. beigās Līna bija tā, kas izsvieda poli no barčika. Kornels paziņoja, ka polis ir barred.
Rāžs uzņēmās uz sevi vākt Līnu, bet nebija pietiekami ātrs. tad viņš izlēma, ka savāks Līnu pie sevis uz mā, lai iet un izguļ šito, Līna apmēram 10 minūtes skraidīja pa barčiku no visiem atvadoties, bučojot visus. paziņoja, ka mums ar Rāžu ir sekss, pieprasīja, lai es arī dodos pie Rāža. bet nu beigās kaut kādā veidā Rāžs iedabūja viņu taksī.

Kornels nāca man izsūdzēt bēdas par visu, kas šovakar noticis. es spēju tikai nopūsties un teikt, ka labi vien ir, ka Rāžs savāca zaju, tagad var normāli piesēst un iedzert savu mierīgo trešdienas vakara dzērienu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2018-10-04 15:47 (saite)
cik nemierīgs vakars

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-10-04 15:49 (saite)
tie ir tikai highlights. tur vēl viss kas bija. bet nu, es slēpos telepurķī. labi, ka parasti nav tik traki. mēs ar Kornelu tur beigās abi izslēdzām mūziku un jutāmies tik apm ar klusumu un klusiem pārējiem pacientiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2018-10-04 16:06 (saite)
klusums pēc tādas ņemtnes noteikti nāca kā atpestīšana

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-10-04 18:12 (saite)
jā, mēs visi ievilkām elpu un izbaudījām klusumu.
pie tam, es trešdienās eju uz barčiku tieši tāpēc, ka tas parasti ir visklusākais vakars visā nedēļā. Kornels arī teica, ka esot bijis gatavs vienkāršam un garlaicīgam trešdienas vakaram. nevis tam, kas tur notika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2018-10-04 18:36 (saite)
:D bet tā-dā! pārsteiguuuuums!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?