this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-01-17 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:Nick Cave
Entry tags:dzer, kakj, relat, tv

vakar vispār izvērtās tīri jestrs vakars. biju vakariņās ar Elenu, visādi izsūdzējāmies, visādi izsmējāmies. biija diez gan patīkama sajūta, taču labs cilvēks. viņai arī viss vispār diez gan riebjas. pēc tam piestāju lokālajā barčikā, jo, nu, kāpēc ne. tur bārmenis Kornels ar savu šito te, barčika bestie ņēmās. Kornels sākumā bija dikti saskumis, jo nu.. neesot jēgas plānot dzīvi, visu laiku viss kas notiekot, kas izjauc vai izmaina visu anyway. KBB teica, ka vajagot dzīvē plānus, šis, piemēram, zinot, kur šis būšot pēc 10 gadiem. uz ko Kornels teica, ka nu, pēc 10 gadiem šis gribētu brīvdienu, vai vismaz izgulēties. bet nu, pa visiem kaut kā iešūpojāmies un panesās visāda uzjautrināšanās. Kornels vēl izsūdzējās, cik ļoti viņam besī daži barčika apmeklētāji, jo viņi jūtas entitled, ka šis viņiem lies pēc bāra darbalaika beigām. bet vispār jestri bija, jestri indeed.

atnācu mājās un ielipu Shut Eye serčikā. tur visi biš traki, but that's what we like in people, hm.

šorīt secināju, ka Voldiņš ir tas kaķis, kurš apguvis manis pirkto nagu skrāpējamo dēli. tiiešām out of character, bet nu, labi, ka tā, protams.
tagad toties ērti iekārtojos uz sōfas un nu tik būšu strādāt, bet atnāca Dārtiņš un visādi nācās pārkārtoties. tā dzīvojam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?