this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-05-30 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Chvrches - Leave a Trace
Entry tags:travel

Pirmoreiz mūžā pavadīju 7 h vienā lidostā, pie tam Ryanair terminālī, kur nav ne bāra, ne restorāna, pat ne dārgu veikalu. Kad kāpām beidzot lidmašīnā, tas flight attendants visiem prasīja "how are you?" Un neviens, ieskaitot mani, neko neatbildēja. Ejot tālāk, dzirdēju viņu par to nervozi uzjautrinamies. Tad kapteinis ierunājās, teica, ka mūsu lidmašīna esot saplīsusi un viņš (kapteinis) un viņa crew esot izrauti no savām gultām savās mājās Londonā, lai ar citu lidmašīnu dotos mums pakaļ uz Bremen. Atzīšu, ka šis stāsts mani kaut kā padarīja mazliet mazāk pūcīgu. Lidojumā vēl pagulēju un tagad jūtos mazlietiņ labāk, sēžot vilcienā uz Londonu, lādējot telefonu un klausoties Chvrches.

UPD.: Un diena vēl nav galā. Vilciena vadītājs paziņoja, ka viņiem esot computer glitch, kas bez vajadzības pārslēdzot signālus uz sarkanajiem. Bet viņam esot pateikts, ka šī problēma izsortošot pati sevi out. Hopefully tiksim līdz Londonai.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2016-05-30 17:11 (saite)
Ja nekļūdos, varētu pienākties kādi 250Eur kompensācija. https://www.getairhelp.com/en/ šitie vai citi var palīdzēt un var arī pašrocīgi sūdzēties Rainītim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hessin
2016-05-30 20:40 (saite)
jap, vajadzētu būt kompensācijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2016-05-31 13:32 (saite)
Nolēmu un pieteicos kompensācijai. €250 (- service fee, protams) varbūt nav liela nauda, bet nu tiešām ir besis. Visu dienu izčakarēja un beigās neko nepaguvu izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?