this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-07-16 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:studies

Jau otro reizi spāņvalodas klasē sēdēju blakus vienam jaunietim. Pirmoreiz mums bija jāapraksta mūsu guļamistabas vienam otram, šodien bija jāstāsta, kas patīk (nu tur feivorītā pilsēta, aktieris, filma etc.). Sajūta kā tādā savdabīgā randiņā. Jaunietis jau ir V cute un ir apķērīgs, bet nu tomēr bija awkward. Šķiet, ka viņš arī jutās līdzīgi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-07-17 10:51 (saite)
Mums vācu valodā reiz bija jāsadodas rokās un jaizveido aplis un jānāk aizvien tuvāk vienam otram, un jāpagriežas pret pa labi un pa kreisi stāvošajiem un jāpaskatās acīs. Vēl joprojām atceros, ka man kreisajā pusē stāvēja nu nereāli simpātisks spāņu puika, un cik nudien awkward tas viss likās. Pēc tam stostoties (pēc paša izvēles) otru bija jāiztaujā par atvaļinājuma plāniem. Toreiz man tikai likās, bet nu es to skaidri zinu, ka ar to vācu val pasniedzēju nudien nebija viss labi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-07-17 15:32 (saite)
Mums nav tik traki, bet ir reizes, kad jāsadalās pāros. Un ir jocīgi stāstīt lietas par sevi un izprašņāt to otru, kurš ir pilnīgs svešinieks. Bet I suppose, ka tā ir efektīvāk un more efficient nevis, ja katrs runātu ar skolotāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?