this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2014-09-01 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tv, uk

es laikam tomeer gribu par to parunaat. tas mani nomoka jau kopsh sestdienas vakara.

ko juus domaajat par Peter Capaldi?

man vinjsh shobriid taa kaa ne paaraak. kaut kaads jociigs liekas. un drusku paskarbs nevis iemiiljots teels. taads pats sevii pazaudeejies un nesaprotams. protams, var jau buut, ka tas ar noluuku, ka jauns kjermenis un taa un vinjam jaabuut saakumaa apjukusham. un atceros kaa bija, kad Matt Smith paarnjeema lomu un man arii saakumaa nepatika, bet ar laiku iedziivojaas un pat saaka likties forshs (par spiiti tam, ka Chinman). (protams, David Tennant bija un ir vienkaarshi briinishkjiigs un nepaarspeejams.) pagaidaam gan neredzu neko daudz taadu uzjautrinoshu. (ja neskaita nepaarspeejamo dialogu, kas gaaja aptuveni taa: Q: who is she? The Doctor: she's my... Clara:...carer! The Doctor: yes, she cares so I don't have to.) un veel man mazliet nepatiik, ka Clara ieshot prom. ir pilniigi skaidrs, ka shis ir seriaals, kuraa visi iemiiljotie teeli un to izpildiitaaji mainaas. bet tas neaizliedz man vinjiem piekjerties un tad apshaubiit naakoshos.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2014-09-01 23:51 (saite)
Es nepārzinu viņa iepriekšējo daiļradi gan. Bet labi dzirdēt to, ko es saprotu kā to, ka tā ir iejušanās loma šobrīd un viņš ir lielisks aktieris.
bet es tāpat... nez... doesn't feel right. bet then again, tāpat bija ar Matt Smith.

ā, jā. nu ir tāda lieta, par ko uztraukties. bet gan jau viņi kaut kā atrisinās. es tikai ceru, ka būs labs risinājums. man, personīgi, ļoti patika kā atrisināja to River Song lietu.

bet es nevaru nomierināties, nu vai tiešām jaunais doctor būs even more dark? tā jau viņi paliek arvien vairāk depresīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?