this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2014-09-01 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tv, uk

es laikam tomeer gribu par to parunaat. tas mani nomoka jau kopsh sestdienas vakara.

ko juus domaajat par Peter Capaldi?

man vinjsh shobriid taa kaa ne paaraak. kaut kaads jociigs liekas. un drusku paskarbs nevis iemiiljots teels. taads pats sevii pazaudeejies un nesaprotams. protams, var jau buut, ka tas ar noluuku, ka jauns kjermenis un taa un vinjam jaabuut saakumaa apjukusham. un atceros kaa bija, kad Matt Smith paarnjeema lomu un man arii saakumaa nepatika, bet ar laiku iedziivojaas un pat saaka likties forshs (par spiiti tam, ka Chinman). (protams, David Tennant bija un ir vienkaarshi briinishkjiigs un nepaarspeejams.) pagaidaam gan neredzu neko daudz taadu uzjautrinoshu. (ja neskaita nepaarspeejamo dialogu, kas gaaja aptuveni taa: Q: who is she? The Doctor: she's my... Clara:...carer! The Doctor: yes, she cares so I don't have to.) un veel man mazliet nepatiik, ka Clara ieshot prom. ir pilniigi skaidrs, ka shis ir seriaals, kuraa visi iemiiljotie teeli un to izpildiitaaji mainaas. bet tas neaizliedz man vinjiem piekjerties un tad apshaubiit naakoshos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2014-09-01 16:50 (saite)
Actually, šis viņam ir diezgan netipisks tēls. Zinot čaļa iepriekšējo daiļradi, biju visnotaļ pārsteigts par atveidojumu. Tātad - tas ir pat ļoti apzināti.

Ja drīkst spekulēt - daudzi fani uztraucās, kā tad risinās to, ka doktors varot tikai ierobežotu daudzumu reižu ģenerēties (šis limits nupat jau ir izsmelts); šķiet, ka šis kā blakusefekts un sevis meklējumi varētu būt izvirzīti par centrālo tematu jaunajā sezonā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-09-01 23:51 (saite)
Es nepārzinu viņa iepriekšējo daiļradi gan. Bet labi dzirdēt to, ko es saprotu kā to, ka tā ir iejušanās loma šobrīd un viņš ir lielisks aktieris.
bet es tāpat... nez... doesn't feel right. bet then again, tāpat bija ar Matt Smith.

ā, jā. nu ir tāda lieta, par ko uztraukties. bet gan jau viņi kaut kā atrisinās. es tikai ceru, ka būs labs risinājums. man, personīgi, ļoti patika kā atrisināja to River Song lietu.

bet es nevaru nomierināties, nu vai tiešām jaunais doctor būs even more dark? tā jau viņi paliek arvien vairāk depresīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nure
2014-09-01 16:56 (saite)
NU pēc Matt Smith šis liekas foršs. Vispār senākie Doctor nemaz ar nebija tādi romantiskie tēli un man patīk nedaudz asumiņš. Jā, protams, David Tennant bija kolosāls, nu tā līdz erotiskiem sapņiem naktīs, bet arī šis, liekas, būs ļoti labs.
Mani drīzāk interesē kā viņi atrisinās, ka šis pats aktieris tēloja sērijā par Vezuva izvirdumu...
Vobšem man Capaldi liekas ļoti jauks, man gan arī pie Vezuva viņš likās interesants, ne kā Doctors.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-09-01 23:58 (saite)
Oooo, nu David Tennant ir UHH AHH un vispār :) es viņu gribu precēt un bērnus un visu pārējo. :D
bet nu, es negribu romantisko doctor. man vienkārši biedē tas viņa raustīgums un reizē tas darkness, kas tur nāk ārā. Matt Smith bija diezgan jautrs ik pa brīdim. un tāds nu... priecīgi jumpy un excited, kas man beigās sāka tīri labi patikt. Bet tagad atkal jauns Doctor un atkal jāpierod. un es atkal nezinu, vai šitas ir tik.. nu tik.

ā, bet domā, ka viņi to Vezuvu vispār pieminēs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nure
2014-09-02 10:56 (saite)
Nu cilvēki spriež, ka nāksies...
Tb pārāk nesen tas viss bijis, lai laistu to garām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-09-02 13:05 (saite)
cilveeki jau visu ko spriezh. bet nu redzees, kas tur sanaaks. ja godiigi, tad tas ir viens punkts, kas mani ne paaraak interesee.

veel mani baigi interesee, kas naaks Claras vietaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nure
2014-09-02 15:33 (saite)
Es par to ka Clara pazudīs nezināju, kaut kā nemēģinu lasīt baigi uz priekšu :)
Man vislabāk no visiem Doctor kompanjoniem patika Donna (Catherine Tate)
Žēl, ka viņa nevar/nedrīkst atgriezties

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2014-09-02 18:27 (saite)
aaa, nu mums te shaadas zinjas nav ar uguni jaameklee. atliek tikai palasiit lokaalaas zinjas shad un tad un tad veel pasekot zinaamaam feisbuka lapaam un gribot negribot uzzini.

bet par Donnu pilniigi piekriitu! vinja bija lieliska. tureeja Doctor on his toes, lika vinju pareizaa vietaa un vienmeer bija briinishkjiiga.

un veel, ja par kompanjoniem, tad Rose man galiigi likaas kaut kaada sviestaina. par spiiti tam, ka viss tumblr ir pilns ar Doctor + Rose = love dazhaadaas versijaas ar bildeem, gifiem, tekstiem un citiem fanfikiem. Martha bija drusku nozheelojama, bet patika, kad atgriezaas veelaak uz mirkli. Amy nebija slikta, bet kopaa ar Rory tas vairaak atgaadinaaja zveerudaarzu. un taa vinjas guljamistabas shkjirba netika atrisinaata augstaa liimenii. Clara shkjita daudzsolosha buudama impossible girl, kas daudz mirst. un vispaar likaas taada svaiga elpa. tagad laikam vienkaarshi esmu pie vinjas pieradusi. un vismaz nav dievinaataaja un akla sekotaaja.

(aizrunaajos :D pat te nav daudz cilveeku apkaart, ar kuriem par shito var pamatiigi aprunaaties.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?