juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-03-02 00:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ideja noskatīta netā: tas (laikam) ir tiesa, ka ChatGPT nav tieši pieslēgts pie reālās pasaules aktuātoriem. Taču jebkurš cilvēks, kas lieto ChatGPT, izlasa tā atbildi, ir darboties spējīgs un var kalpot kā ChatGPT aktuātors. Un tālak, ja ChatGPT tiek trenēts uz datiem, kurus radījuši ChatGPT lietotāji, tad rodas atgriezeniskās saites, kuras pašlaik neapzināmies. Tādā veidā ChatGPT un reālā pasaule kļūst vienota kompleksa sistēma ar savu emerdžensi.

Izklausās pēc kirzakstāsta, bet šoreiz samērā ticama.

Jaunu secinājumu pašam priekš sevis gan man nav: starp cilvēkiem ir jābūt solidaritātei un labestībai (un mehānismiem, kas novērš to ļaunprātīgu izmantošanu) un MI ir jā-aligno šīm vērtībām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-03-02 01:57 (saite)
Cik esmu redzējis no cilvēkiem, kas rāda demonstrējumus, tas sūds ir pat wokāks par google rezultātiem. Pilnīgs mēsls domāts NPC ganīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-02 09:44 (saite)
Kā uztaisīt visādas indes viņš izstāsta. Ja nosauc korektajā ķīmiskajā nosaukumā. Ja triviālajā - saka ka esot aizliegts un nestāsta. Teiksim ja uzprasa par methyl (1R,2R,3S,5S)-3- (benzoyloxy)-8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1] octane-2-carboxylate viņš visu izstāsta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?