Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2004-11-23 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par psihologiem
palasiijos pie pxoenix:
...psihologs izpētot viņas bērna zīmējumus un atbildes uz paŗis jautājumiem izsecinājis,ka bērns esot nelamīgs, jūtoties nemīlēts un tā tālāk. Secinājumi radušies tāpeč, ka koks tika uzzīmēts ar zariemuzleju (bet bērns esot zīmējis plūmi, kas aug pie mājas un tai patiešām zari esot uz leju u.t.t.)...

no 1as paziistamas beernudaarza audzinaataajas: beerns uzzimeejis teeti ar lielaam duureem, psihologs paskataas pierakstos - aa, teetis maajaas agresiivs, sit sievu un beernu arii... Gjimeniite inteligjenta - teetis tjip inzjenieris, maaminja pedagogje, miests mazinjsh, visi viens otru paziist, gandriiz baumot jau saak... patiesiibaa: teeti uzziimeeju taadu taadeelj, ka vinjsh ir ljoti stiprs!

no savas nto testu pieredzes - blaa, pasham ir sanaacis pie prof.Plotnieka pamaaciities, graamatinjas palasiit, testus papildiit (aiz intereses un ne tikai) - nu ko tas psihologs veel grib no manis? es tak to testu jau no galvas zinu, zjestus kontroleeju (lai gruutaak uzmineet un sporta peec - patiik kaa shie mocaas ;)) ) a lielais ljautinju vairums shos kaa pravieshus uztver, domaa, Jeezus atgriezies... ;)

rezultaataa ir radies iespaids, ka, ja cilveeks nemaak audzinaat beernus, nemiil beernus/cilveekus kaa sugu, un vispaar ir kompleksains, paargudrs, un nemaak logjiski domaat, tad vinjsh maacaas par psihologu un njemas citus analizeet utt, izmantojot gatavus no citaam tautaam/mentalitaateem (paarsvaraa amiishu) njemtus shablonus, piemeero tos muusu apstaakljos augushajiem beerniem/cilveekiem, un nesaprot, ka vinjam 99% nav taisniiba...

iespeejams, ka ir arii savaadaaki psihologi, tik par nozjeelu jaaatziist, ka ar taadiem (iznjemot Plotnieku) briivajaa/atjaunotajaa Latvijaa nav sanaacis saskarties...

PS Uzcel maaju, izaudzini deelu/meitu un samin/noshauj psihologu!

PPS ja kaads saskata liidziibu ar sevi, tad lai vaino pats sevi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]itta
2004-11-23 09:12 (saite)
viedi vārdi par tiem psihologiem un viņu teorētiski apgūtajām zinībām. tie, kas strādā, balstoties uz paša novēroto un, ja ir ķēriens - pareizi izanalizēto, tie jau ir ok. bet šitie "grāmatātābijrakstīts"psihologi - nu i nafig ar viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jan09
2004-11-23 09:25 (saite)
zjeel, bet shaadi "psihologi" kaudzeem savairojushies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fenja
2004-11-23 09:26 (saite)
"Maaciitaaj kungs kursh aatraaks zirgs vai mashina?"[aptuvens citaats]

Peec man praatinj neba uz jaunu Jeezu shamie ciire, bet gan uz taad kaa maaciitaaj papu, kuram i taisniib, un pie kur griezgas vai nu greeksuudzei vai savaadaak probleem risinaashanai, tikai tagadi njemaksaa gan desmit tiesu, bet pieciit par vienu reizi:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jan09
2004-11-23 09:48 (saite)
va ta ar pieciit par reizi ar var tikt cauri? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murkjelis
2004-11-23 09:49 (saite)
Tie, kas nopietni pieet psiholoģijas studijām, dzīvē bieži ir drausmīgi kaitinoši... Visus apkārtējos cenšas izpētīt, visu izskaidrot no "psiholģiskā" viedokļa... ļečīt smadznes un tādā garā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2004-11-23 09:55 (saite)
laiciigi vaig noreagjeet, un nopietnu seju zjestus un textus pamainiit, tad shie ljoti apjuuk un nesaprot, kaapeec nesapasee ar vinju iekaltajaam pareizajaam atbildeem...
tik tur vaig atbilstosh noskanjojums, piem, nedaudz alko dopingam ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]murkjelis
2004-11-23 10:03 (saite)
Mhm...:) Tieši tā!:o)
Es esmu bijusi frontes abās pusēs, un tad kad man šitas bizdings bij uznācis, mani diezgan ātri atšifrēja un atsēdināja ;)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jan09
2004-11-23 10:05 (saite)
vismaz vakars netika sabojaats ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murkjelis
2004-11-23 10:11 (saite)
Nu... apmēram, mēneša laikā, pēc mērķtiecīgas pārliecināšanas - es spēju atzīt, ka man nav taisnība... /pielec tas man pāris stundu laikā, bet tā ēzeļa spītība... uhh/ ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuminjsh
2004-11-23 10:12 (saite)
Vo, vo... Navman ticības šitamiem Latvijā mītošajiem psihologiem;)
Un - mana visdziļākā pārliecība ir tāda, ka cilvēki ir izlaidušies - no neko_darīt izdomā sev visādas problēmas. Kādreiz, kad cilvēki smagi strādāja "no saules līdz saulei", nebija nekādu depresiju, ne kā. Un viņi bija priecīgāki, kaut gan dzīve tīri objektīvi - grūtāka;) Pārāk daudz brīva laika, ko lielākā daļa nemāk izmantot.
Nu vismaz uz sevi to varu attiecināt:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

atrisinaajumam
[info]jan09
2004-11-23 10:40 (saite)

...atpakalj pie dakshaam, cirvjiem un laapstaam!
nost ar datoriem uc tehnologjijaam! ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: atrisinaajumam
[info]kuminjsh
2004-11-23 10:53 (saite)
Apmēram:))) Vai nu + datoriem/tehnoloģijām vēl parušināties kaut ko;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: atrisinaajumam
[info]itta
2004-11-23 10:55 (saite)
cirvji, dakšas un lāpstas nogurdina fiziski. bet gars atpūšas un ir mierīgs. tagad, kad tik ilgi esmu sēdējusi 4ās sienās pie PC, saprotu, ka fizisku darbu laikam strādātu labprātāk. Jo pēc tam tāds svētlaimīgs miers. I jācīnāsnebūtu ar lieko svaru. Un vismz jūti sevi. A te - sēdi kā pļeka un dricelē klaviatūru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2004-11-23 11:02 (saite)
kopsh paarvaacos uz pilseetu, esmu sapratis, ka siena laiks - kraut sienu zaardos vai vezumaa, vest shkjuunii utt mani galiigi nevilina ;))
buutu ar mieru audzeet trushus, skaldiit/zaagjeet malku, pljaut zaali, kaut vai govi slaukt utt, bet ar lopkopiibu (siena gaadaashanu lielos daudzumos) luudzu neuzmaakties ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?