Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2020-11-20 12:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cz
Citas ziņas:

ābolu vīns, kas vietējo mēlē dēvējas arī par cider, sanācis garšīgs.
Mazā degustācijā, ar diviem mājas un viena rūpnieciskā sidra piedalīšanos, mājas sidri vinnēja, gan ar garšu, gan grādiem. ;)
Rūpnieciskajam, ar segvārdu cloudy cider (negāzētais), ir jūtama puvuma garša, kas loģiski, zinot iegūšanas procesu.
Mājas sidram topot, vispirms no āboliem tika izgrieztas serdes un bojātās vietas, attiecīgi ir sanācis super organic home made cider!
Viesis:
https://partymedic.co.uk/product/westons-scrumpy-cloudy-cider-2l/

/Kazenes šogad nesanāca ievākt, bet vīns vēl ir no iepriekšējo gadu raudzējumiem saglabājies.
//nākošgad plānā 100l home made sidra.
///Pastēte (mīkstais galerts) un medus kūka kūst mutē - kā pēc šādām pusdienām lai turpina darbu???


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

;)
[info]jan09
2020-11-20 16:04 (saite)
to noteica dāmu žūrija, degustējot.

/man ir blīvuma mērītājs, un es zinu kā ar to rīkoties, attiecīgi grādus noteikt es varu, ja vien būtu vēlme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]mranarhs
2020-11-20 16:46 (saite)
Skaidrs, malacis! Man arī tāds ir. Nupat būs norūdzis medalus (mead) - mērīsim, cik tad ir apgriezieni...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

ooo
[info]jan09
2020-11-20 16:51 (saite)
interesanti.
Vai no gatavajiem alus komplektiem?

/man kādi pāris stāv, pēc jaunā gada būs jāieliek, bet lager kiti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ooo
[info]mranarhs
2020-11-23 12:48 (saite)
Nu bāc, es speciāli iekavās ierakstīju - mead. Tas nav alus. Diemžēl "mead" latviešu valodā saucas medalus, kas rada greizu iespaidu. Šajā dzirā ir ūdens, medus, raugs un, ja ir vēlme, kaut kādas piedevas (garšvielas, augļi).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?