Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2014-07-26 09:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sviests
ietekmējos no meiteņu sarunām kādā tēmā, bet izteikšos šeit:
- vadītāja apliecība nozīmē daudz (man fūres un busa tiesības inženiera darbā noder);
- ir zināmas meitenes no aprūpes jomas, bet tas darbs ir smags (īpaši garīgi), es neieteiktu labiem cilvēkiem,
- priekšrocības ārzemēm - lielāka iespēja strādāt interesantu darbu tehniskajiem cilvēkiem 100%, ntie ražojošie un apkalpojošie uzņēmumi, utt
jā, kvalifikācijas var nākties pārlikt, bet pieredze tiek ļoti novērtēta!
- laimīgie un starojošie cilvēki - nu tak parādiet man tādus vairumā LV, lūdzu!
es varu smaidīt, ja man blakus ir mīļi cilvēki, nav jāskaita kapeikas līdz algai, un nākotnē nav tikai bezcerība!
- jā, sākt visu no nulles ir grūti, bet tas pa lielam neatšķiras no laucinieka pārcelšanās uz Rīgu, vai armijas karjeras ;)

/pie mana apakšīrnieka pirms mēneša atbrauca meitene, ir pēc medicīnas skolas, šobrīd strādā par skrūvētāju, ir apmierināta, iepazīs apkārtni un valsti - izvēlēsies citus variantus, varbūt medicīnu.
//Kūm, ja izvēlēsies UK - brauc šurp, sākumam jumts virs galvas, ēdiens un nepieciešamā informācija tiks nodrošināta (vīns un šņabis arī būs pieejams). paskatīsies, kas un kā, mosh iepatiksies ;)
///jā, patiesībā es pārāk maz rakstu par labajām lietām te, un izceļu negatīvo, to laiks mainīt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2014-07-26 13:18 (saite)
Piemīt, jā, bet vai ir iespējas šo radošumu likt lietā. Un kāpēc klišejiski? Tikai tāpēc, ka Tu to tā neizjūti? Man šķiet, ka Tu vairāk runā nevis par laimi, bet par nodrošinātību, apmierinātību. Laimei tas pat ne tik ļoti ir vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2014-07-26 13:23 (saite)
Kur ir robeža starp apmierinātību un laimi? Katram jau sava laimes sajūta (nejaukt ar eiforiju). Ja es zinātu par ko runāju, tad būtu laimīgs!:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-07-26 13:30 (saite)
Vismaz es to izjūtu tā- es varu būt apmierināta ar darbu, ar ģimeni, ar to, kas man visapkārt notiek, bet nejusties laimīga, jo, teiksim, trūkst piedzīvojumu :) Patiesībā tas, par ko Tu raksti tajā linkotajā ierakstā. To, vai esam apmierināti vai nē, vairāk nosaka mūsu vērtību sistēma, kas mums šķiet svarīgi, bet to, vai esam laimīgi, tas, ko vēlās mūsu dvēsele, tas ir izjūtu līmenis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2014-07-26 13:37 (saite)
Ļoti loģiski par izjūtu līmeni, ļoti. Iesim tālāk - tīri techniski "laime" jau ir tikai vārds, kura etimoloģiju neesmu pētījis, iespējams tas pat Rainis izdomājis pamīšus "mīlestība".:> Linkotais ieraksts bija tikai ilustrācija, pie tam blāva, tam skarbajam manis izteicienam diskusijas sākumā. Grūti jau sajūtas ietērpt vārdos - tur ir kautkāda robeža.

P.S. ļoti patīkama saruna, esmu apmierināts mhh:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-07-26 13:46 (saite)
Jā, par to, ka tie ir tikai vārdi, apzīmējumi kaut kam, tam piekrītu :) Reizēm, kad jūtu, ka strīda iemesls ir dažāda attiecīgā jēdziena izpratne, tad ar to arī sāku, sak, noskaidrosim, ko tad mēs ar to vārdu saprotam ;) Bet šoreiz šķita, ka Tev var kaut ko jaunu dot tieši mana izpratne :) Ok, dodos ārā justies laimīga :))) Jauku Tev šo pēcpusdienu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?