ceļā

Posted on 2010.07.05 at 00:00
man:: slinks
skan: ISIS - Over Root And Thorn
Tags: , , , ,
izdomājām, ka vajag atcerēties vecos laikus un pastopēt. aizstopējām vakar uz Saldu un atstopējām šodien atpakaļ. gāja jocīgi. vakar, kad izkāpām Piņķos no sabiedriskā likās, ka esmu totāli atkonektējusies no stopošanas egregora (nekādi nespēju atcerēties, kad pēdējo reizi to darīju, man ir aizdomas, ka kādā 2006. gadā). nomocījāmies stundu, līdz es nolēmu ķerties pie maģijas - nu tur no sērijas viena no nākamajām piecām mašīnām noteikti apstāsies. tas nostrādāja - apstājās otrā, tiesa gan mūs nepaņēma, jo brauca citur. bet gandrīz uzreiz pēc tam kaukā pilnīgi savādi un nesaprotami apstājās džeks ar glaunu volvo un aizveda mūs vienā lielā, ātrā rāvienā līdz pat Saldum. savādi un nesaprotami tas bija tāpēc, ka es vispār nepamanīju to brīdi kā viņš apstājās un kā mēs iekāpām.
Saldū gāja forši. vakarā paņēmām Kārļa mammas veco un jauno riteni, kuri abi nebija diezko forši un izdeva visādas šaušalīgas skaņas un aizbraucām peldēties uz Sātiņu karjeru. pēc tam naktī pa, ar dzeloņdrātīm apjozta melnas plēves žoga caurumu, palūrējām kā notiek zaļumballe Kalnsētas estrādē. šodien ar braukājāmies ar velo pa Saldu. aizbraucām līdz vietai, kur ganās Saldus jāšanas skolas ķēves ar jaunzirgiem un labu laiku nosēdējām kļavas pavēnī vērojot zirgu dzīvi.
atpakaļ ari nolēmām braukt ar stopiem, Kārļbrāls aizveda līdz Bročiem, tur mēs izdomājām, ka jāiet peldēties uz Brocēnu ezeru. tā es pirmoreiz pabiju Brocēnos, nogājām visu galveno ielu līdz peldamvietai, izpeldējāmies, aizgājām atpakaļ uz šosē, sākām stopēt un gandrīz tai pašā acumirklī apstājās Kaplis un stundas laikā atrāva līdz Rīgai. secinājums tāds, ka stopēt ir forši un vajag to darīt biežāk, it īpaši, ja ir tam piemēroti laikapstākļi.


Piņķos
Photobucket

Photobucket

tikokā izkāpuši Saldū
Photobucket

jocīgais Saldus kaķis, kas brīžam izskatījās pēc pērtiķa
Photobucket

laižam uz Sātiņu karjeru
(es nekad nekad nekad labprātīgi nepāriešu no sava lecambraucamļasika uz kaukādu šitādu veceņu pilsētnieku. man patīk braukt stabili, manevrēt asi un ātri, patīk mīkstā dakša un disku bremzes!)
Photobucket

Photobucket

pa ceļam stārķi ganās
Photobucket

Photobucket

brēcošo putnu sala
Photobucket

šovasar vispār baigi daudz smuku saulrietu redzēts
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

ritens skrien debesīs
Photobucket

te tā zaļumballes vērošana pa caurumu plēvē
Photobucket

Photobucket

šodiena
Photobucket

Photobucket

zirgdziņi
Photobucket

Photobucket

kumelītiņš
Photobucket

Kārlis skatās, kā kumeliņš skatās
Photobucket

astes garša
Photobucket

pukliņš
Photobucket

kājas
Photobucket

purniņi
Photobucket

mošķu netrūkst
Photobucket

kļavas pavēnis
Photobucket

vienīgais, kas tā ritīgi iekrita acīs Brocēnos
Photobucket

atpakaļ galvaspilsētā
Photobucket

jautrais Rūdis
Photobucket

Comments:


apogs
[info]apogs at 2010-07-05 00:46 (Saite)
es vispirms ieraudzīju- o, pērtiķis. nice. pēc tam izlasīju, ka kaķis. pēc tam padomāju, wtf, kā tur būtu varējis būt pērtiķis un kāpēc es par to nepabrīnījos? es atšķirībā no tevis vienmēr esmu gribējusi pērtiķi nevis zirgu :)) sirds aptecējās, kad reiz palangā laikam redzēju tanti vnk pastaigājoties ar gluži tādu pērtiķēnu, kā man gribētos. mja.
bet stopēt ir forši. tagadiņ jau reti sanāk. pēdējoreiz - maijā - man apstājās glauns un pārliecināts katolis. iedvesmojoši. šovasar gan laikam priekšroka (cerams) močošanai, nevis stopošanai.
[info]chaika at 2010-07-07 23:33 (Saite)
a ko Piņķus neapskatījāt?
forša vieta, ja kas :D
Previous Entry  Next Entry