purvmediteišns

Posted on 2010.06.03 at 01:05
man:: joprojām ne visai
skan: Battle of Mice - Cave of Spleen
Tags: , , ,
sen nebi būts kūdras purvā. pēdējreiz, kad gājām turp, sāka nenormāli gāzt īsi pirms bijām sasnieguši mērķi. aizbraucu šovakar, gribējās izplosīties ar riteni pa ofroudu mazliet. a tur viss tik mierīgs, rāms un klusas ņudzoņas pilns. saule jau norietējusi, bet vēl atspīd. putni pošas uz naktsguļu. spilves saziedējušas. varžu koris uzņem apgriezienus. odi, protams, kā nu bez tiem. lapsiņa arī viena un diezgan droša - ilgi skatījās un brīnījās, līdz aizskrēja tālāk savās gaitās. un gaiss, kas smaržo pēc pārziedējušiem ceriņiem, zemes un kautkā spirgta un svaiga un tīra.
es nesaprotu, kā man agrāk varēja riebties dzīvot Salaspilī. tagad viss par, ko es toreiz domāju te nekā nav ir tieši tas, ko man vajag, kas man patīk, dod spēku un mierina.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

bet šitādu es satiku vakarnakt virtuvē. mazliet patērzējām un es izvadīju viņu pa logu ārā
Photobucket

p.s. vispār kopš šodienas mums ir vēl viens mājdzīvnieks - Trīne iestiepa iekšā dzīvu žurkulēnu un palaida vaļā. tagad viņš ganās kaukur riņķī pa māju - ik pa laikam, kkur pazib un pazūd.

Comments:


vilkate
[info]vilkate at 2010-06-03 12:13 (Saite)
Viss, tagad man arī vajag uz purvu. Biju pērnajā rudenī un Salaspils tuvumā purvos vispār neesmu bijusi, tikai Ķemeros.
*
[info]inese_tk at 2010-06-03 12:18 (Saite)
šitas jau maziņš tāds un neskaitās īsti dabīgs - viņam pa vidu iet meliorācijas grāvis, citādi ar riteni tur nevarētu cauri izbraukt.

es vislaik gaidu, kad nokļūšu kādā īstā, lielā purvā. tā īsti nemaz neesmu bijusi, izņemot vienreiz ar klases ekskursiju pirms daudziem gadiem.
vilkate
[info]vilkate at 2010-06-03 12:30 (Saite)
Ķemeros var aizklīst arī pa bezceļiem. Tur jau tie purvi pamatīgi. Man vislabāk patīk Raganu purva apvidū. Bet ainavas uz goda arī no laipām, un pa tām var piekļūt arī foršajiem sēra ezeriņiem.
Previous Entry  Next Entry