maijs

Posted on 2023.05.03 at 21:20
man:: gaidu K
skan: Aleponija
Tags: ,
skatos, ka jaunākās modes tendences satiksmē ir braukt pa vienvirziena ielām braukšanai pretējā virzienā. tikko uz Dzirnavenes kkāds čalis Č rajonā kvartāla vidū apgriezās un izdomāja braukt atpakaļ uz Čakeni. atvainojos par klišeju, bet tas bija bembis. pārskatāmā pagātnē man vairākas reizes kāds ir braucis pretī pa Alfrēda Kalniņa ielu un Smilčā pie pasta arī kāda kundze brauca galīgi ne pieņemtajā virzienā.

vēl man liekas, ka tie cilvēki, kas ņaukst par sliktajiem Latvijas ceļiem ir cilvēki, kas nekad neizbrauc no Rīgas. es diezgan daudz viskautkur braukāju un, piemēram, salīdzinot ar 2018. gadu, ceļu kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies. izņemot Rīgas ielas. vakar uz Jorģa Zemitāna satiksmes pārvada iepisu tādā caurumā, ka pilnīgi neticas, ka nepārsitu nevienu no tikko iegādātajām vasaras riepām.

Comments:


usne
[info]usne at 2023-05-03 22:19 (Saite)
piekītu par ceļiem :)
pat no Jūrmalas šosejas iebraucot Rīgā var redzēt, kur sākas Rīgas robeža.
Kādu brīdi atpakaļ uz vairākiem pārvadiem, kas šķērsoja iebraukšanu Rīgā bija izkārti uzraksti "Rīgā ceļu nav"
[info]hessin at 2023-05-04 01:03 (Saite)
Biš jau to Ulmaņa gatvi šoziem palaboja, tur virzienā uz Jūrmalu pirms lidostas pārvada pārlēja asfaltu dažās joslās, ne visās. Attiecīgi tur joslas izvēlas pēc tā, kur labāks segums :). Bet kopumā piekrītu, pa Rīgas bedrēm un ielāpiem negribas kratīties.
Ūūlę
[info]chimera at 2023-05-03 22:30 (Saite)
nuu es nezinu, es šoziem pēdējo reizi braucu uz/no tehnisko siguldā, un tas bija pizģec īsu brīdi pirms siguldas, tādas plaisas kā šausmu filmās, kur varoņi mūk, un zeme plaisā zem viņu kājām, un no plaisām lien ārā taustekļi.

par braukšanu pretējā virzienā vienvirz. ielās - trū
Ūūlę
[info]chimera at 2023-05-03 22:31 (Saite)
un visādas vietas, kur ķipa pirms kāda laika sataisīja, bet nupat atkal viss izskatās pēc sūda.
*
[info]inese_tk at 2023-05-03 23:16 (Saite)
Kad mēs 2018. gadā pārcēlāmies uz provinci, visa A2 bija dirsā. Tagad dirsā ir tikai tas gabals, ko remontē un no Cēsu pagrieziena līdz Vaivei. Viss pārējais kūl. Tālāk uz Alūksnes pusi arī. Smiltene Valmiera ir labs, Smiltene Gulbene Rēzekne ir labs, Bērzkrogs Madona, Bērzkrogs Cēsis, Valmiera Cēsis un Valmiera Rīga ir labs - visu esmu pieredzējusi dirsā. Manā galā slikts ir palicis Valkas ceļš, bet ar jau kkādu daļu sāka labot. Un Smiltene - Rauna, bet tas ir drausmīgs jau kādus 25 gadus un tam ir alternatīvs maršruts.
*
[info]inese_tk at 2023-05-03 22:36 (Saite)
Bet tas jau tajā posmā ko remontē. Nupat pabeidza to vienu pusi un tagad satiksme notiek pa to un zoblauža/riteņlauža puse ir ciet un sākta remontēt
helvetica
[info]helvetica at 2023-05-04 07:11 (Saite)
jap. Es braucu pa avoteni un tagad ne tikai no trolejbusiem, autobusiem un fellow velosipedistiem jāuzmanās, bet arī no džekiem, kas vnk brauc pa vienvirziena ielu pretējā virzienā. Un, nē, nevis kvartāliņu, tipa 'es te dzīvoju' līdz pirmajam krustojumam, bet vālē visā garumā. Nu, cilvēki idioti.
Previous Entry  Next Entry