+/- šādi https://simple-veganista.com/kimchi/ ne ļoti precīzi turoties pie receptes. lieku ķīnas kāpostu, burkānus, parasto kāpostu. baigi ilgi arī nefermentēju. man patīk tāds pasvaigs, lai dārzeņi vēl drusku kraukšķīgi
jā, ir dzirdēti šausmu stāsti, bet man kaut kā nav gadījies. es arī netaisu baigi lielos apjomos un visai drīz jau lieku iekšā ledusskapī, jo fermentācija lēni, bet notiek arī tur un tā, kā man negribas tādu šausmīgi skābu un sabļukušu, tad nav ko daudz turēt tai siltumā. protams, ož specifiski, bet tas aromāts daudz maz turas burkas robežās un pavisam nelielā rādiusā ap to
visparastāko burku, ar parastu metāla skrūvējamo vāku. tikai kamēr neesmu pārlikusi ledusskapī, neskrūvēju ciet, tikai piesedzu burku, lai nenāk aromāts ārā un kaut kādas mušas/putekļi/vatever iekšā.