oktobris
Posted on 2022.10.14 at 19:40Comments:
![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif)
Es arī reiz mēģināju fermentēt kimči. Dzīvoklī. Izturēju 2 dienas. Vai varbūt trīs. Smaka bija tāda, ka apsvēru pārdot to kā ķīmisko ieroci. :D
(Atbildēt) (Diskusija)
![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif)
jā, ir dzirdēti šausmu stāsti, bet man kaut kā nav gadījies. es arī netaisu baigi lielos apjomos un visai drīz jau lieku iekšā ledusskapī, jo fermentācija lēni, bet notiek arī tur un tā, kā man negribas tādu šausmīgi skābu un sabļukušu, tad nav ko daudz turēt tai siltumā. protams, ož specifiski, bet tas aromāts daudz maz turas burkas robežās un pavisam nelielā rādiusā ap to
(Atbildēt) (Iepriekšējais)