Posted by [info]inese_tk on 2022.10.15 at 21:16
jā, ir dzirdēti šausmu stāsti, bet man kaut kā nav gadījies. es arī netaisu baigi lielos apjomos un visai drīz jau lieku iekšā ledusskapī, jo fermentācija lēni, bet notiek arī tur un tā, kā man negribas tādu šausmīgi skābu un sabļukušu, tad nav ko daudz turēt tai siltumā. protams, ož specifiski, bet tas aromāts daudz maz turas burkas robežās un pavisam nelielā rādiusā ap to

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.