PERPENDIKULĀCIJA
jauns
vecs
jūs
mēs
reiz
šitā lapa
Previous Entry
Next Entry
mani SC tagi
SC
*
oktobris
Posted
on 2022.10.14 at 19:40
Comments:
vilibaldis
at 2022-10-15 11:52 (
Saite
)
kā tu viņu taisi?
(
Atbildēt
) (
Diskusija
)
inese_tk
at 2022-10-15 18:54 (
Saite
)
+/- šādi
https://simple-veganista.com/kimchi/
ne ļoti precīzi turoties pie receptes. lieku ķīnas kāpostu, burkānus, parasto kāpostu. baigi ilgi arī nefermentēju. man patīk tāds pasvaigs, lai dārzeņi vēl drusku kraukšķīgi
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Diskusija
)
vilibaldis
at 2022-10-15 20:49 (
Saite
)
Paldies, būs jāpamēğina.
Mēs kaut kad taisījām ar parasto kāpostu vakuumā, bija labi, bet ļoti ātri pārskāba
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Diskusija
)
inese_tk
at 2022-10-15 21:17 (
Saite
)
kā taisa vakuumā? tajā vakuuma maisiņā?
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Diskusija
)
vilibaldis
at 2022-10-15 21:23 (
Saite
)
Jā, vienkārši saspaida un ieliek vakuuma maisiņā
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
)
Previous Entry
Next Entry
Mēs kaut kad taisījām ar parasto kāpostu vakuumā, bija labi, bet ļoti ātri pārskāba