inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-02-19 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nospiests
Mūzika:The Rasmus - Not like the other girls

Spiediens
Atkal man baksta ģīmī, ka neizmantoju iespēju. Laikam nemāku pietiekoši labi iestāstīt, ka nav man tā American dream, ka man ir labi tepat, savā mazajā pasaulītē. Šķiet, lai spiediens nekļūtu vēl neciešamāks, būs jāpierunājas aizbraukt uz kādu nometni vasarā, citādi miera nebūs. Atkal būs - bet tu tikai paskaties kā citi cenšas un izmanto katru iespēju tikt ārpus Latvijas, bet tu - tu sēdi un sēdi un neko nedari. Jā, jau jā, taču nav man iekšā tā dzenuļa kaut kur skriet, ka tikai projām no Latvijas, redz, uz ārzemēm. Nu kam man to? Pieredzei? Valodai?
Nu labi, aizbraukt kaut kur tomēr gribu gan. Vēl plašākam skatam uz dzīvi un tāpat savam priekam. Bet ne jau mācīties, ne jau uz veselu gadu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2004-02-20 16:37 (saite)
Man ar tiem mērķiem tā bija - no astotās klases biju izdomājusi, ka gribu programmēšanu. Gāju uz kursiem, mācījos. Skolā izvēles priekšmetu 10.klasē paņēmu - programmēšanu. Un čiks. 10.klases vidū es sapratu, ka es to negribu. Un nbeūt nebija tā, ka es nebūtu zinājusi kas ir programmēšana, tomēr 2 gadi kursu. Tad svaidīšanās no viena uz otru, drausmīgākie murgi, nespēja izšķirties, nespēja saprast kuras ir manas priorotātes. Līdz šī gada janvārim. Apskaidrība pati atnāca pie manis, man pietika aiziet uz vienu prezentāciju lai ļoti ieniteresētos un uz otru lai saprastu, ka tas pilnīgi noteikti mani interesē.
Vienmēr ir šausminājis, ka ir cilvēki, kam nav nekādu mērķu un interešu. Pati biju kļuvusi par tādu uz kādiem 10 mēnešiem. Baisi bija. Laikam programmēšanā vēl arī nostrādāja tas, ka sapratu - es nespēšu būt labākā. Nekad. Man vajaga jomu, kur es varu izsisties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-20 16:51 (saite)
Man gluži tāpat - arī vajag apziņu, ka varēšu būt labākā. Tāpēc, piemēram, arī tagad piedalos tikai valodu olimpiādēs, jo zinu, ka matemātikas olimpiādē labākajā gadījumā varu uz 3. vietu vai atzinību cerēt.
Īstenībā, pat dīvaini agrāk man matemātika ļoti patika, valodas - nu tā, lai gan tieši tās vislabāk padevās. Tagad netikai padodas, bet arī patīk un interesē, tāpēc nesenais sešinieks ģeometrijas ieskaitē vairs neizraisa asaru plūdus, jo zinu, ka tas nav svarīgi, visu nevar perfekti un nevajag jau, lai gan gribas, protams, visur uz efef.
Šobrīd "skenēju" sevi un meklēju to jomu, pie kuras pieķerties, tikai reizēm uzmācas bažas, ka būs par augstu tēmēts, ka nespēšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2004-02-20 16:55 (saite)
Man laikam atšķirībā no tevis nav bail, ka es nevarēšu, man bail, ka tas nebūs īstais, ka pēc otrā kursa piemēram sapratīšu, ka man to nevajag un es to negribu...
Man tagad it kā ir prioritārie priekšmeti un tādi, kas tā mazāk. Tomēr piemēram literatūra - kad man ieliek 8, es piktojos. Jo uzskatu, ka varu labāk. Lai arī man 100 gadus literatūra nebūs vajadzīga manis izvēlētajā specialitātē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-20 17:06 (saite)
Tagad tu mani samulsināji:),jo, lai gan šķiet, ka mācies ar eksaktu ievirzi un vēl tajā ģimnāzijā:), tomēr pēc journāļa un rakstiņiem citur netā izskatās, ka tev literatūra ineresē un padodas rakstīšana, domu izteikšana, bet *100 gadus literatūra nebūs vajadzīga manis izvēlētajā specialitātē*, interesanti palika domājot, ko esi nolēmusi tālāk mācīties:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2004-02-20 17:09 (saite)
Patiesībā man ir bijis tā - viss, kam ķeros klāt - sanāk. Par mūziku man teica, ka esmu apdāvināta, par matemātiku, man rakstīšanu...
Ekonomika. SSE Riga. Mana sapņu pils.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-20 17:14 (saite)
Nu jā, patiesībā biju pamanījusi, ka esi visupusīga, cik nu var pēc journal un dažiem izteikumiem DC++ čatā spriest:)
Man pašai pagaidām laikam Kultūras akadēmija liekas nākotnes iespēja, bet vēl tomēr īsti nezinu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2004-02-20 17:19 (saite)
Būs Tevi kādreiz offline arī jāsatiek :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-20 17:22 (saite)
Doma laba:), tikai žēl, ka inca Rīgā reti apgrozās, bet izskatās, ka drīz bezmaz vai būs jārīko īpaša minitikšanās ar dažiem cibiešiem:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2004-02-20 17:24 (saite)
Nea, pavisam lielā barā nav labi, jo tad uzreiz cilvēki citādāki :(
Kad būsi Rīgā, dod ziņu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-02-20 17:25 (saite)
Vispār taisnība gan par to baru.
Labi, tad, tā teikt, sarunāts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?