Karstā latviete [userpic]

20.tie, mi amor

September 30th, 2010 (01:27 am)
mjū: junip - in every direction

tā kā izdomāju, ka esmu šobrīd pārāk liels mess, lai izteiktu savus kategoriskos spriedumus par lietām (izņemot varbūt par politiku, hahāā, jo tur man viss ir tipa skaidrs un par to ir svarīgi runāt), tad labāk ir jāpieraksta ārpuslietas, nevis iekšpuslietas.

vot, piem., šitāten, vot, art deco drēbīšu izstāde Dekoratīvās mākslas muzejā - oīī, kāda viņa bija, pilnīgs pa grīdu izplūstamais cucuriņš, oīī. protams, tur tai mājā pilns ar sajūsminātām sievietēm only :), un vispār jau smieklīgi ar šitām izteikti uz vienu dzimumu orientētajām izstādēm; tas mums ar draudzenīti atgādināja, kā Barselonā iekūlāmies tanī Eiropā lielākajā futbollaukumā, kuru pa dienu var aiziet apskatīties arī vienkārši tāpat, un, jā, tik daudz starojošu vīriešu vienkopus reti kaut kur bija sanācis redzēt. bet viss pareizi, tā vajag, nost ar bezpersoniskām izstādēm, kam noteiktas mērķauditorijas nav vispār, tur parasti tad arī sanāk sūc, kas neinteresē nevienu. bet par izstādi, tātad. izstāde ir lieliska! daudzdaudz kleitiņu ar pērlīšu izšuvumiem, mazās 20.to cepurītes, LIELISKĀS KRĀSAINĀS PĒRLĪŠU SOMIŅASSSSS un vēdeklīši, un pūdernīciņas, un lielas, smukas fočenes ar aktrīzēm, omg, omg, vārdsakot. un tad vēl bonusā filma par 20.-30.to gadu modi Latvijā, tur tā forši viss kas izstāstīts, piem., es nemaz nezināju, ka flapper modi Latvijā ieviesa Anta Klints, nu, un tad tur visādi forši foto un video materjāli no tālaika baļļukiem un nebaļļukiem, un, aīī, kā man patīk tas laiks. nu, un tad vēl es nospriedu, ka vispār jau es tā pa lielam atbilstu tam tipam, kas 20.tajos kotējās, tikai lūpas par lielu un acis par mazu, un ka jāpadara sava garderobe flapperiskāka, jo tas ir tas, ko tā jau sen ir pelnījusi, vot. ā, un rekur Antas Klints pases foto iz 'divdesmit otrā. normāls pases foto, es iedomājos, kā viņa tur tam fotogrāfam pirms bildes uzņemšanas teica, ka, "hei, wait, estetā uzlikšu savu mazo, frīkaino zaldātiņa cepurīti un izskatīšos dziļa un liktenīga, mkey?" :)

Comments

Posted by: spic. vulg. ([info]spicausis)
Posted at: September 30th, 2010, 01:49 am

Teikšu, ka tik feina bilde, ka — pārsteidzoši — izrādās, ka arī ir vienīgā, kur viņa neizskatās pēc sušķa, kas bija zināma vilšanās, kaut gan daudz to bildīšu ar' gūglē nebija.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: September 30th, 2010, 01:58 am

nu jau, nu jau - pēc sušķa :) gūglē tiešām ir maz un mikroskopiskas, kurās neko nevar saprast, bet, cik nu no teātrvēsturē redzētiem biužukiem un videomateriāliem atceros, Anta vispār bija tā neko :) nu, un vai tad te pēc sušķa:

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: September 30th, 2010, 02:00 am

(hmmz, man tur kaut kas nenotikās ar bildes ievietošanu, reku' links: http://rosscards.com/KlintsEmbr.gif)

Posted by: émarger ([info]alison)
Posted at: September 30th, 2010, 09:23 am

jā, tā izstāde bija nežēlīgskaista, mēs ar kursabiedrenēm kā aizgājām, tā tikai sajūsminātu smaidu apkārt klīdām visu laiku pa to telpu.

Posted by: Stiller Ozean ([info]klusais_okeans)
Posted at: September 30th, 2010, 12:57 pm
valšķīgā

mhm, es arī agrāk bieži apņēmos ņemt un uz visiem laikiem izskatīties pēc art-deco vampa :) bet laikam pietrūkst pašpārliecinātības ilgāk par dažām dienām, un arī drēbes ātri aptrūkās. Turklāt tagad ir palicis vienalga, pēc kā izskatīties.
betē man tajā izstādē bija pagrūti tērpus uztvert bez ierastā meikapa, prasījās šampanieša glāzes rokā un liktenīgie acu skatieni

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: September 30th, 2010, 02:29 pm

vovo. man draudzene, dzirdot sajūsmināšanos par pērļu somiņām, meta sejā, ka agrāk ar ko līdzīgu es esot staigājusi pati, un kāpēc tagad vairs ne. a nezinu, grūti kaut kā to stilu uzturēt, un tas laikam nozīmē, ka nav arī tas man pārāk svarīgi. bet vakardiena riktīgi iedvesmoja, gribas, piem., tagad KASTI ZEĶĒM. mēs gan smējāmies, ka šodien tādā varētu glabāt zeķes ar uzrakstu sport, bet nu. :)