immortalangel ([info]immortalangel) rakstīja,
@ 2005-12-30 14:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: angry
Mūzika:Blutengel - Stay

atkal draugi
Es ieniistu visus stulbos un aptaureetos cilveekus, kas izliekas par draugiem un tad atstaaj tevi vienu neko nesakot un nebriidinot...nu jaa eamu nikna, jo peedeejaa laikaa esmu tik daudzos viilusies...maasiica, kas man bija tik lieliska draudzene, tikaamies tikpat kaa katru dienu, bet vinja satika Jaani un es vinju redzu vienreiz 2 meeneeshos labi ja...kaut vinja dziivo blakus maajaa...Sintija vienkaarshi teeloja draudziibu, kad vinjai bija labi, tad viss bija ok, bet kad slikti, es maisos pa kajaam un trauceeju...taa nav draudziiba...tagad mums ir tikai taadas cau un viss attieciibas...ilze kluvusi par iedomiigu uzpuuteni, kas visu laiku dara paari saviem draugiem...man truukst vaardu...
Paldies tev Agnese, ka tu veel esi mana draudzene un saproti mani! Un paldies arii Amandai! Juus esat patiesi jauki draugi, bet tu Agnese esi vislieliskaakais cilveeks kaadu es liidz shim esmu satikusi...;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sniegasunc
2006-01-03 22:08 (saite)
Labi apzinos, ka neesmu nekāds eņģelītis vai debesu dāvana, bet nav arī tā, ka man nerūp mani draugi. Nebrīnos, ka esmu radījusi par sevi tādu iespaidu, neko arī neesmu darījusi, lai to mainītu, man bija pat gluži vienalga. Es tik tālu jau biju noslēgusies sevī, ka man likās, ka neviens man nav vajadzīgs, kaut tā nebija. Tā bija vieglāk sev to iegalvojot. bet es gribu, lai tu zinātu to, ko zin visi mani draugi - gan Amanda, gan Sintija, gan Agnese, gan visi pārējie - vienalga, kas notiktu, vienalga, cik sliktas būtu mūsu attiecības, tu vienmēr vari paļauties uz mani un manu palīdzību, kad vien tas tev ir nepieciešams. Es nevēlos būt vairs noslēgtībā un vēlos, kaut varētu vismaz sev tuvos cilvēkus varētu darīt laimīgākus. Arī tevi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?