īo ([info]iio) rakstīja,
@ 2013-01-27 19:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vienmēr sajūtos kaut kā neērti, kad feisbukā izlasu, ka kāds no paziņām ir nomainījis savu attiecību statusu. kad izlasīju, ka kāds went from being "engaged" to being "single", palika mazliet žēl, iedomājos kādas tur klapatas - "engaged" tas jau ir nopietni - saderināšanās gredzens nu jau bijušajai topošajai līgaviņai jānes uz lombardu vai, jāatsauc vedēji, jāatsaka viesu nama rezervācija, jāskaidro visām mammas māsīcām, kāpēc tomēr līdz galam nesanāca. visvairāk par visu mani tagad nomoka jautājums - kāpēc nesanāca. ja cilvēki bija nodomājuši precēties, tad taču izmētātās zeķes vai nemazgātie trauki nevar būt pie vainas, kā nekā lēmumam par saderināšanos un kāzām ir jābūt pārdomātam. zinot konkrēto cilvēku, viņš jau diezgan ilgi bija kopā ar to meiteni. un pēkšņi čušs. tieši pirms kāzām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vinsents
2013-01-27 19:58 (saite)
pēdējā brīdī nāca pie prāta.

(Atbildēt uz šo)


[info]pelnufeja
2013-01-27 20:22 (saite)
Jā, varbūt labi, ka tieši pirms kāzām attapās, ka kaut kas tomēr nav ok.
.
Es bieži esmu teorētiski prātojusi, kā tas būtu, ja nonāktu līdz tam, ka man jāprecas, bet es pēdējā brīdī sāktu šaubīties, taču man nebūtu drosmes kāzas atcelt tieši visa tā haja dēļ, kas tad izceltos, nu, visa tā, ko minēji. Un vēl izskaidrošanās ar pašu precamo personu, protams.
Vispār man arī ir bijis tā, ka no malas skatos uz izjūkošām attiecībām, un man aiz bēdām teju vai lūst sirds, reizēm tas ir kaut kā pavisam savādi, jo tiem pat nav obligāti jābūt ļoti pazīstamiem cilvēkiem, kas būtu mīļi un nozīmīgi. Bet reizēm vēl vairāk bēdīgi noskatīties, ka cilvēki ir attiecībās, kas viņus dara nelaimīgus, bet nespēj ne no tām raisīties vaļā, ne kaut ko darīt, lai tās uzlabotos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?