ieva ([info]ignor_shh) rakstīja,
@ 2009-01-14 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Blue Foundation - Eyes On Fire

kā parasti - stipra piparmētru tēja ar medu un soulmate palīdz cīņā ar panikaini vientulīgu noskaņu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tension
2009-01-14 23:12 (saite)
p.s. i love you, bet to jau tu zini
un es neko no tā visa nebiju domājusi pārmetoši, ceru, ka tu tam tici. man viss pohuj, ja tu jūties labi. vnk, ja kaut kas notiek, tad es negribu tevi atkal redzēt tādu, kāda tu biji toreiz. tas taču bija nenormāli smagi.

tikko atcerējos, kā tu raudāji pie šīs filmas

kkas manā pasaulē ir baigi neok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ignor_shh
2009-01-14 23:49 (saite)
nū, nav gluži tā. zini, vnk esmu pieradusi, ka vismaz kāds ir man blakus. pat ja ne blakus, tad tuvumā. bet tagad ir tālu.

un patiesībā es pat neznu, vai tajā ir nozīme, ka viņš ir projām uz kādu laiku. es jau vakar jutos kkā ne tā. un vispār. sāku lasīt new moon un tagad vnk raudu, raudu, raudu, raudu... laikam man to asariņu bija kkā sakrājies. uzvārīšu vēl tēju un iešu gulēt.

un par to pasauli - bet nu man jau nekā cita nav. manai pasaulei nav ap ko griezties. manā pasaulē pat nekas nenotiek. man tas netraucē, bet tomēr. ir visādi pieradumi. no kuriem, pati atzīstu - jāatradinās. zini, kkā par traku tas laikam. kas būs, kad viņš mācīsies rīgā? (ja tad tas man vēl būs svarīgi, protams, jo nekad jau neko nevar zināt) aj, es nezinu. šizo es. šizo mana pasaule.

zini, es tagad gribēwtu vnk tevblakus izraudāties. ne par ko, vnk atbrīvoties no tā visa nekā. bet man te jāraud vienai ar tēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?