ieva ([info]ignor_shh) rakstīja,
@ 2009-01-14 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Blue Foundation - Eyes On Fire

kā parasti - stipra piparmētru tēja ar medu un soulmate palīdz cīņā ar panikaini vientulīgu noskaņu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tension
2009-01-14 23:08 (saite)
tas nav īsti ok. tb tas, ka tev ir tik nenormāli vientuļi tikai tāpēc, ka viena cilvēka nav online.
jā, es zinu, mīlestība utt, bet dažreiz liekas, ka tu bez viņa nemaz nevari dzīvot. tu īsti neizbaudīji Somiju, tu īsti neizbaudīji Norvēģiju, tu tikai ilgojies pēc vienas personas. tev diena nav ok, ja neesi viņu satikusi, dažreiz šķiet, ka tava pasaule rotē ap viņu, nevis ap tevi.

(lūdzu piedod, šito es domāju jau sen, bet nekad nekad negrasījos teikt. jo nav jau mana darīšana. anyway, tikai manas domas, pilnīgi iespējams, ka aplamas (bet tā vismaz no mana skatupunkta izskatās) piedod vēlreiz)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ignor_shh
2009-01-14 23:50 (saite)
un vinjs bija online. tas neko nemainija, ta ka laikam ne tur tā vaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tension
2009-01-14 23:12 (saite)
p.s. i love you, bet to jau tu zini
un es neko no tā visa nebiju domājusi pārmetoši, ceru, ka tu tam tici. man viss pohuj, ja tu jūties labi. vnk, ja kaut kas notiek, tad es negribu tevi atkal redzēt tādu, kāda tu biji toreiz. tas taču bija nenormāli smagi.

tikko atcerējos, kā tu raudāji pie šīs filmas

kkas manā pasaulē ir baigi neok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ignor_shh
2009-01-14 23:49 (saite)
nū, nav gluži tā. zini, vnk esmu pieradusi, ka vismaz kāds ir man blakus. pat ja ne blakus, tad tuvumā. bet tagad ir tālu.

un patiesībā es pat neznu, vai tajā ir nozīme, ka viņš ir projām uz kādu laiku. es jau vakar jutos kkā ne tā. un vispār. sāku lasīt new moon un tagad vnk raudu, raudu, raudu, raudu... laikam man to asariņu bija kkā sakrājies. uzvārīšu vēl tēju un iešu gulēt.

un par to pasauli - bet nu man jau nekā cita nav. manai pasaulei nav ap ko griezties. manā pasaulē pat nekas nenotiek. man tas netraucē, bet tomēr. ir visādi pieradumi. no kuriem, pati atzīstu - jāatradinās. zini, kkā par traku tas laikam. kas būs, kad viņš mācīsies rīgā? (ja tad tas man vēl būs svarīgi, protams, jo nekad jau neko nevar zināt) aj, es nezinu. šizo es. šizo mana pasaule.

zini, es tagad gribēwtu vnk tevblakus izraudāties. ne par ko, vnk atbrīvoties no tā visa nekā. bet man te jāraud vienai ar tēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bilberry
2009-01-15 09:06 (saite)
es arī raudu viena pati.. laikam jau katru vakaru.. tagad cik esmu tā paskatījusies.. un nespēju neko padarīt. e jūtos vientuļi. Tu vismaz zini, ka tas nav uz ilgu laiku un, ka pavisam drīz būsiet atkal kopā. bet es. es zinu, ka satikšos ar viņu 31.janvārī. es visu laiku prātoju, kā lai uzveda pēc iespējas dabiskāk, kā, lai neizrāda tik ļoti to, ka es viņu vienkārši gribu no visas, visas sirds. kā, lai neļaujas tam kārdinājumam.. mhh.. un man ir grūti. bet es vēl aizvien ticu. tas ir tik tizlīgi, iespējams.. un kā es knapi, knapi noturos, lai viņam neko neuzrakstītu. vakar vien pēkšņi sagribējās viņam aizsūtīt sms ar tekstu - lai Tev jauka dieniņa!.. bet beigās es tomēr saņēmos un neaizsūtīju. laikam jau labi vien ir. es gribu, lai es viņam neesmu kā nasta, lai es viņu nemoku, lai viņš var pats labi saprast, ko vēlas un, lai viņam tas viss arī izdodas. es negribu jaukties. negribu uzbāzties, lai arī izmisīgi vēlos, lai viņš man atrakstītu, ka skumst pēc manis.. es Tev aizsūtīšu uz draugiem savu pēdējo cibas ierakstu, kuru ieliku kā privāto, lai neveins neredz. tad redzēsi, ko jūtu. to es ierakstīju vakar vakarā, kad atnācu mājās. un Tev ir viss lieliski. Tu es kopā ar mīļoto ;]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ignor_shh
2009-01-15 19:54 (saite)
kā jau es tev teicu - tas tiešām ir tik. erm. nu tik dīvaini, tik negodīgi un tik... es nezinu. nu tā nedrīkst būt, ka divi, tik ļoti viens otram radīti cilvēki nevar, nē, drīzāk jau nedrīkst, būt kopā.

es bieži domāju par šo nejēdzību.

es arī gaidītu to 31o, es nežēlīgi gaidītu. un laikam nebūtu pietiekami stipra, lai pienācīgi noturētos. bet varbūt dažreiz nemaz nevajag.

un jā. man tiešām ir labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?