ieva ([info]ieva) rakstīja,
@ 2016-09-27 20:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lenesons is my only love
dienas ziņa viennozīmīgi ir jaunais lenesona tēls, rofl. before and after foto principā var izmantot kā ilustrāciju tekstam "everything that's wrong with the people in my country".

vislabāk patika režisora skaidrojums, ka nu jā, lol, pamainījām attiecīgi arī figūras konceptu - tagad esot spociņš, kas dzīvo zārciņā - tfu - futlārī. citiem vārdiem sakot, loud n clear: it's dead, jimmy!

un vēl tas pavērsiens, ka šis mironis ir mākslinieku nerealizētā fantāzija (gārdzot krīt gar zemi) - jā, tas dara jēgu, lol, turklāt nemaz ne depresīvu, un cita starpā ir tieši tas, ko nolasīs bērni vecumā no 5 līdz 10 gadiem. (have you like talked to kid lately? or a therapist for that matter...)

un tad vēl, protams, lai mazinātu skatītāju bailes, uzvedumā iekļauta etīde, kur recently deceased lenesons... nobīstas no sava spoguļattēla. nu, ģeniāls paņēmiens, lai panāktu skatītāju identificēšanos ar tēlu, jeibogu! vien to what end, ja drīkst jautāt...

kas var būt labāks par šo?! nopietni, šis pārspēj last week tonight - sirsnīgs paldies visiem iesaistītajiem! :,D


p.s. intervijas teksts, uz ko atsaucos, lasāms satori, ja kas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2016-09-27 22:26 (saite)
nez, man tomēr šķiet, ka tu pārspīlē. un vēl es domāju, ka derētu arī noskatīties pašu iestudējumu, lai vispār spriestu par konceptu (tas gan attiecas arī uz mani)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ieva
2016-09-27 22:29 (saite)
es vien citēju interviju - viņš tak gribēja pastāstīt, kā viss nav tik traki, bet tas, ko viņš saka, well, diezgan pa tiešo apstiprina māmiņu bažas :) tur jau viss sasodītais joks! ja neskaita, protams, pašu lelles upgrade, lol.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?