ieva ([info]ieva) rakstīja,
@ 2007-01-01 22:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nevaru saprast, ar kādu motivāciju Rīgas Piensaimnieks ražo divus identiskus produktus, proti, Kārumu a la parasto un biezpiena sieriņu Fabio. any ideas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2007-01-01 23:32 (saite)
Fabio sver dažus gramus mazāk, 5 g laikam. nez, man šis fenomens ir baigi cietais rieksts, ņisaprūtu kur tur tā fiška tb kā tas var būt izdevīgi, ja nu vienīgi ķer pircēju uz muļķi - tip šis domā "o, pamēģināšu ko jaunu" :) bet nu principā bezjēdzīgs pasākums, man šķiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2007-01-01 23:40 (saite)
Hmm..varbūt.
Un, ja arī tā - uz bāzes radīt vieglāk..tehnoloģija jau zināma..
Un vēl - pēc idejas: čipsus tak ar uzlabo, laiž jaunas garšas, jaunus iepakojumus - tas viss viens mārketinga triks vien ir, jo cilvēkiem patīk jaunumi ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?