Aprīlis 18., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:36

(158 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]axsys
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:02
(Link)
Par vīrieti (jo xy) ar attiecīgo mutāciju, jo (cik nopratu no raksta) viss y hromosomas "iespaids" tāpat ir realizējies, izņemot 1 orgānu un tā ražotos hormonus. Sūds par izskatu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:10
(Link)
OK. Tu viņu satiec konferences kofībreikā, izskatās pēc sievietes, identificējas kā sieviete, analīžu datu tev nav. Jūs esat kolēģi, ir par ko parunāt.

Tu

a) runā un ``spēlē līdzi`` identifikācijai
b) runā, cītīgi izvairoties no pieskaršanās dzimumu identifikācijai
c) klusē un gaidi analīzes



From:[info]axsys
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:13
(Link)
Ja man nav zināms, ka tas patiesībā ir vīrietis, tad man racionāli nav citu variantu kā a.

Ja uzzinu tādu faktu, tad man vai nu jāizdomā kā izlavierēt starp patiesību un pieklājību vai arī jābūt netaktiskam brīžos kad tai tēmai iznāk pieskarties.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:19
(Link)
Tb momentā kad tu iegūsti analīžu datus, tev rodas problēmas komunicēt ar personu kā tā identificējas? Vai tas nav ekvivalents jebkādas nepatīkamas pagātnes tīšai atgādināšanai? [ja cilvēks ir mainījis dzimumu, tad visticamāk ierpiekšējais dzimums viņam ir nepatīkama pagātne]?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:20
(Link)
Ļoti abšaubāmi, pat Crescendo to noliedza. Iespējams, ka vienkārši cits dzimums patīk labāk.
From:[info]axsys
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:26
(Link)
Droši vien, ka rodas problēmas. Es protams varu būt taktisks un izvairīties no turpmākas šīs tēmas pacelšanas, bet tur atkal ir jautājums par to, cik daudz faktu mums vajadzētu ignorēt pieklājības labad.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:33
(Link)
Atkarājas no situācijas. Izraisīt cilvēkam disonansi ar viņa psiholoģisko dzimumu var būt personu čakarējoši. To nedaram. Tas ir nevis ``pieklājība`` bet princips nekaitēt. Tad kad situācija ir medicīniska, teiksim nozīmējot hormonu terapiju vai vewicot operāciju - protams, nekādas ```pieklājības``, ņemam vērā genomu, anatomiju.
From:[info]axsys
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:47
(Link)
Cilvēku prasme saskatīt kaut kur kaut ko viņus "čakarējošu" ir sasniegusi kkādas mākslas līmeni. http://en.wikipedia.org/wiki/Microaggression

Ja mēs ar katru brīdi laižam zemāk latiņu pie kuras personas ir jāuzskata par čakarētām, tad vai tas pašām personām neizdara lielu lāča pakalpojumu nākotnē?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Aprīlis 2017 - 20:57
(Link)
Savā ziņā te ir analogs - mēs justos ``čakarēti`` ja tagad būtu jāēd tā, kā ēda pirmatnējie mednieki vācēji. Mēs ēdam attīrītus, koncentrētus, speciāli sagatavotus un pārveidotus produktus. Nevis teiksim svaigi noķertu peli ``as is`` ar visu zarnu saturu. Arī savstarpējo komunikāciju mēs ``rafinējam`` lai minimizētu stresus.
From:[info]axsys
Date:18. Aprīlis 2017 - 21:11
(Link)
Tajā pašā laikā paziņot, ka šķiedrvielas ir barbariskās pagātnes atlieka un ka mums kā progresīviem jaunā laikmeta cilvēkiem būtu jāēd tikai ogļhidrāti un tauki (jo tas ir tas kas mums no dabas garšo) -- diez vai būtu tas, ko jāatbalsta. Ir stresu minimizēšana un tad ir neirožu audzēšana paziņojot, ka pilnīgi viss ir stress un ka sīkumu ignorēšanas vietā par tiem ir jātaisa protesti un jāsauc palīgā varas iestādes.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:19. Aprīlis 2017 - 12:50
(Link)
Sporta sacensībās, btw, viņa drīkstētu piedalīties kā sieviete. Varbūt pēc testosterona līmeņa pārbaudes, bet konkrētais sindroms laikam diezgan garantē tās pārbaudes izturēšanu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba