hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2011-04-13 13:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:A Silent Film - You Will Leave A Mark

Zeme kā piedegusi omlete. Un pavasaris. Vienmēr neaizskaramais pavasaris.
Sāku saprast, kādēļ pavasarī jāiemīlas. Ir jābūt kaut kam asinsritē. Kaut kam vēl bez šīs tukšās saulaina gaisa sanoņas. Citādi var zaudēt prātu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2011-04-13 14:26 (saite)
Nu ja.
pavasari vispār ir diezgan smagi tieši tās saules un spirgtuma sajūtas dēļ, īpaši, ja esi viens.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2011-04-13 14:53 (saite)
Vispār jau tas ir tikai laiks, kamēr lapas vēl nav saplaukušas. Tad ir par daudz tukša gaisa. Tāda sajūta. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2011-04-14 14:57 (saite)
Hi. Shits par tevi?
Labsirdīgi, naivi, bezpalīdzīgi - tādi ir cilvēki, kas dzimuši Cūkas gadā. Viņi, kā likums, ir pārāk labi un kārtīgi, lai būtu laimīgi šajā pasaulē. Cūkas ir taisnīgas līdz pat pēdējam sīkumam, un tāpēc viņām var visā uzticēties, tās būs uzticamas līdz pat beigām. Viņas ir taisnīgas, uzticīgas un naivi tic, ka pārējie dzīvo pēc tādiem pašiem principiem. Galu galā, aptverot, ka cilvēki nav tik ideāli, Cūkas cieš milzīgu sarūgtinājumu. Sava rakstura dēļ Cūkām ir grūti pielāgoties dzīvei un apkārtējai pasaulei. Viņas ir bezpalīdzīgas nežēlīgās dzīves realitātes priekšā un nemāk tai pretoties. Vēl vairāk - viņām nepietiek godkāres un ambīciju, lai veidotu savu karjeru. Cūkas, tāpat kā Pērtiķi, tiecas pēc zināšanām. Daudz lasa, bet bez izlases - visu, kas pagadās pa rokai. Cūkas ir virspusējas un nenopietnas vispirms jau tāpēc, ka mīl labi padzīvot. Cūka ir pašaizliedzīga, strādā ar entuziasmu un precīzi līdz pat sīkumiem izpilda visu, ko tai liek. Uz viņu var paļauties, jo Cūka nekad nepievils. Viņa ir neizlēmīga, nepārliecināta par saviem spēkiem un parasti katru lēmumu apdomā gadiem ilgi, bet, kad pieņem, tad no tiem vairs neatkāpjas ne soli. Cūkai nav daudz draugu, bet parasti viņa ir patiesi uzticīga tiem nedaudzajiem. Cūka paniski baidās no nepatikšanām - tiesas, policijas, cietuma. Mīlestībā, tāpat kā dzīvē, vājās un neaizsargātās Cūkas pārcieš daudzas nodevības, neuzticības un vilšanās. Cūkas glābiņu no mīlas scēnām meklē ģimenē, bet sievietes - mātes lomā. Cūkas mēdz būt laimīgas ar Kaķiem, bet ir dziļi nelaimīgas ar Čūskām un Kazām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2011-04-14 15:23 (saite)
Tikpat labi tas ir par Tevi :P Vēl nav pārgājusi horoskopu kaite?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sickboy
2011-04-14 16:14 (saite)
Nee, nav paargaajusi. Jo es veel neesmu aptaujaajis visus pasaules cilveekus par vinju horoskopa ziimi un visu sapratis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2011-04-14 14:59 (saite)
Sorry, tur ir katastrofaala kljuda. Cuukas nav dzilji nelaimiigas ar kazaam. Tajaa pashaa resursaa pie kazaam teikts, ka taas labi saprotas ar cuukaam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?