šokolādes viesuļi reload |
[Jan. 7th, 2013|01:41 am] |
un arī Laimas šokolādes sāk kļūt kaut kāda huiņa, laikam tikai "augsto cenu kategorijā" var cerēt sastapt šokolādi, jo visur citur sojas sūds, ko vācijas turki štancē un vietējais supergetō pārdod pa 19.santīmi tāfelītē, nezinu, varbūt pensionāri reizi mēnesī - pensijas saņemšanas dienā - līdz ar citronskābi, no kuras mangaļu gāzētajā ūdenī uzjaukt "limonādi", atļaujas sev to greznību nopirkt šo "šokolādi", bet visādi citādi tā pie zobiem līpošā ķēpa ar ūdeņaina kakao garšu ir pieredze, ko pie pilnas apziņas nav vēlmes atkārtot pat finansiāli visspiedīgākajos apstākļos. Un, kad Laima, daudzinot simtgadīgās tradīcijas, vietējo kvalitāti etc. tirgo (un tālredzīgi uz sveramās produkcijas cedelēm, kā arī savā mājas lapā, neatšifrē ingredientus) sūdu nebūt ne pa 19.sant./gabalā, aizdodas dusma |
|
|
Comments: |
jā, nevaru nepiekrist. sākumā domāju, ka man vairs šokolāde negaršo. bet laikam jau vienkārši - nav garšīgas šokolādes
| From: | ttp |
Date: | January 7th, 2013 - 10:02 am |
---|
| | | (Link) |
|
es tik saku Kalev
Tad jau pa visu Baltiju alus brendiem arī būtu jāsarūk līdz vienam brendam vienai alus šķirnei.
veļaspulveriem, zobpastām etc. arī, btw.
O, kas par pirmdienas izpausmēm, komentārus ne pie tiem ierakstiem rakstīt. Bet galvenais, ka visi visu saprata.
| From: | marija |
Date: | January 7th, 2013 - 04:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
viss nav labs, bet ir arī ļoti labs. atļaušos kritiski pieiet Jūsu ziņotajam.
šodien nopirku šokolādi, laimas ekstra piena, un sapratu, ka tev pilnīga taisnība. apēst gan jau tāpat apēdīšu.
| From: | juuuda |
Date: | January 8th, 2013 - 11:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
vēl jau ir stāsts par uzlabotajiem sastāviem. aizbraucu mājās un nopirku Polu, štrunts ar evielām, nostaļģija. garšoja pēc uzlabota sastāva. vairs nekad nebraukšu mājās.
Pols tikai klasiskais ir ar īsto sastāvu (diemžēl arī viens no ļoooooti retajiem saldējumiem ar nepārāk piedrazotu sastāvu), visi poli šoko šmoko u.c. variācijas gan ir klasiska ķīmija
| From: | juuuda |
Date: | January 8th, 2013 - 09:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
fui, tos neklasiskos polus nekad neesmu pat pamēģinājusi, tieši gardajam klasiskajam noteikti ir mainīts sastāvs, jo nav vairs kaifa, nokost to šokolādi no sāna, garšo negaršīgi jeb citādi. un tas ir tikpat traģiski kā konfektes Maska jaunie papīrīši. | |