šokolādes viesuļi reload |
[Jan. 7th, 2013|01:41 am] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/144976/12553) | From: | juuuda |
Date: | January 8th, 2013 - 11:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
vēl jau ir stāsts par uzlabotajiem sastāviem. aizbraucu mājās un nopirku Polu, štrunts ar evielām, nostaļģija. garšoja pēc uzlabota sastāva. vairs nekad nebraukšu mājās.
Pols tikai klasiskais ir ar īsto sastāvu (diemžēl arī viens no ļoooooti retajiem saldējumiem ar nepārāk piedrazotu sastāvu), visi poli šoko šmoko u.c. variācijas gan ir klasiska ķīmija
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/144976/12553) | From: | juuuda |
Date: | January 8th, 2013 - 09:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
fui, tos neklasiskos polus nekad neesmu pat pamēģinājusi, tieši gardajam klasiskajam noteikti ir mainīts sastāvs, jo nav vairs kaifa, nokost to šokolādi no sāna, garšo negaršīgi jeb citādi. un tas ir tikpat traģiski kā konfektes Maska jaunie papīrīši. | |