kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 2nd, 2011|12:06 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , , , ]

diena kaut kāda nīgra jau no paša rīta. tikt laukā no gultas grūti, modinātājs tiek pārlikts no 09:00 uz 10 un tad uz 11.
mājas kaķu tante tagad mani vairs nemīlēs. ejot ārā no mājas parasti ļauju durvīm pašām aizkrist ciet, šoreiz pa tām mēģināja iesprukt minka, tika tikai līdz pusei. Durvis atsitās un palecās atpakaļ. kaķis paspēja iemukt iekšā vēl tikai par vienu trešdaļu. Kaķu tante man aiz muguras nobļāvās, ka es viņas Kaķušu par invalīdi pataisīšu. (godīgsakot neredzu, kas savvaļas kaķiem vispār būtu kāpņu telpā jādara, ja viņiem ir ierīkotas mājiņas un barotavas citur. vasarā šitādu kaķu tanšu mīlestības dēļ nevar no blusām atkauties, kamēr tiec no ielas iekšā mājā un dzīvoklī, kājas jau ir blusu apsēstas)
pec tam sabiedriskajā tansportā pārāk daudzi vīrieši pēc šmigas vai peregara smirdēja. šļupstošās balstiņās kaut ko ambiciozi vervelēja par elektrības zagšanu no kāpņu telpām, saviem "sakariem", ar kuriem var "šo un to" nokārtot, par to, ka pie Mārītes mazgāties var iet tikai tad, kad viņa ir piedzērusies etc. pats skumjākais, ka šie runātāji bija diezgan labi noauguši, pēc sejas cik var spriest nebūt ne neizskatīgi vīrieši labākajā 30-40 gadu vecumā. what a waste of potential. what a waste of space

vienīgais prieks ir veco ļaužu spieķīšu dizains. viena ōmīte uztjūnējusies ar radžotu kūjiņu. radze gan tikai viena - spics asmenītis pašā spieķa galā. droši vien pa ledu baigi ērti iet. lai gan lidmašīnā šaubos, vai tiktu ar tādu iekšā. Kāds cits onka vispār gāja ar tādu krutu spieķi kā terminators. viss no steel ar dekoratīvām atsperēm un tā, ilgi nevarēju iebraukt, kā tad tā, kur LV pendžas pie tik stilīgiem gadžetiem varētu būt tikuši, it's not their style, līdz aptvēru, ka tā nav kūjiņa, bet gan saplīsuša lietussarga rokturis, izmants šādai, lūk, atbalsta funkcijai...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:February 2nd, 2011 - 02:02 pm
(Link)
a man atkal ir tā - ja jau kaimiņš var mīzt kāpņutelpā, tad arī kačītim uz to ir vissvētākās tiesības!!!1

vēl es kaut kur izrāvu, ka dzīvnieku blusas cilvēkiem klāt nelīpot. domu spēks vai kā, bet mani joprojām neviena nav apsēdusi.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 2nd, 2011 - 02:12 pm
(Link)
blusa ir blusa, metas klāt visiem, kam ir ko sūkt. šovasar bija vājprāts ar tām, reāli nevarēja tikt galā, jo, tiklīdz iznīdē, tā atliek iziet ārā, ienākt iekšā garām tiem uz lievenīša dusošajiem minkāniem, ka viss sākas atkal no gala.

un kaķiem mums te tiešām ir pa smuko ierīkota ieeja pagrābā uz iztapsēts pagrabs, kas tiek regulāri nokopts, vien dažām vientuļām sieviņām ļoti gribas justies gribētām un vajadzētām un viņas ir laimīgas, ka tie kaķi tām pa pēdēm līdzi staigā (lai gan dzīvoklī iekšā neņem)
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:February 2nd, 2011 - 02:15 pm
(Link)
nu, jā, jums savādāk. mums vnk nav ne pagraba, ne silto trubu, kur tiem kaķiem nolīst. tad nu viņi te pa šķūņiem [bet tajos arī auksti], te pa dzīvokļiem.