kanariņš - Kramer vs Kramer [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kramer vs Kramer [Aug. 8th, 2016|12:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
o, eleganti, ivande kaija kapā griežas kā propellers, 2016. gadā, Latvijā pilnā nopietnībā notiek diskusijas, kuras var reducēt uz tēzi "sievietei ir jāizvēlas vai būt par māti, vai arī veidot karjeru".
(Lūdzu, neaizmirstiet tīri līdzsvaram pašķetināt šo jautājumu arī vīriešu versijā, tā kā šobrīd nekas un neviens no malas neapgrūtina tā iespēju vienlaicīgi realizēt kā savu privāto, tā arī savu sabiedrisko potenciālu.)

Upd.: Informācijas telpa, kurā dzīvojam un strādājam:

"Stāsts ir par to, ka sieviešu diskrimināciju darba tirgū varētu mazināt nevis ar sociālisma saukļiem un gaudām par baiso diskrimināciju 2016. gadā kā to feministes ir radušas darīt [..], bet ar ļoti konkrētiem atbalsta pasākumiem. Taču tas jau feministes neinteresē, vai, būsim jau nu godīgi, šādas pārdomas ir viņām par sarežģītu."

"Tur jau tā lieta, ka karojošās feministes ir visai attālinātas no reālās dzīves, baidos, viņām vispār nav reālas darba pieredzes reālā uzņēmumā vai iestādē, kurai ir kaut kāds uzdevums, kas jāizpilda, vai kaut kāda izdzīvošanas un peļņas programma. No projektu augstumiem un konferenču zālēm patieso situāciju ar reālām situācijām jau neredz.
Neviens normāls cilvēks neveido uzņēmējdarbību, lai rūpētos par māmiņām vai cīnītos par dzimumu līdztiesību. Uzņēmējdarbību veido, lai gūtu peļņu. Sev!"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]santa_be
Date:August 8th, 2016 - 12:39 pm
(Link)
kur, kas, kā?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:August 8th, 2016 - 12:46 pm

Svaigākā cepeša sērija

(Link)
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:August 8th, 2016 - 01:54 pm
(Link)
Jā, bet pati diskusija vairāk tāda, ka katrs tik velk deķīti uz savu pusi.
From:[info]unpy
Date:August 8th, 2016 - 02:02 pm
(Link)
Pilnai ainai tomēr vajadzētu pievienot arī šo "[..]man ir apnicis šīs nebeidzamais stāsts, kad sociālekonomiskas situācijas novelk līdz prastam seksismam un pēc tam, vaigus piepūtušas, metas sakaut ar pieredzi".
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 8th, 2016 - 02:19 pm
(Link)
ja citētie kartē fainomenu ārpus sevis, tad tevis piesauktais ir subjektīvs un personisks; tādā ziņā, ko tur daudz - mums katram kādreiz kaut kas apnīk un katram kaut kas šķiet.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:August 10th, 2016 - 01:33 pm
(Link)
:)