Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2004-09-16 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Unknown Artist - bjorka05

wHAAAAAAAAAAAA
shovasar ietaupiiju ~300ls uz benziina, paarvietojoties pa pilseetu ar velo, taa vietaa lai izmantotu auto... man riebjas cilveeki kas ziimeejas, brauc uz darbu ar auto kaut arii tas atrodas tikai 2 kvartaalu attaalumaa... un kaadam durnim jabut lai pirktu 900ls veertu dh dakshu un vizinatos ar to cauraam dienaam pie laimas... es shovasar 3 meneshus nostradaju kurjedrdienestaa, darbs, kas atri spej piebesiit, nodzinos kaa suns fakin 250ls deelj... nju tur nesanaak nedz laba daksha nedz labs raamis... nu vismaz taads, lai man nebutu jamiizh ka kautkas varetu paarluuzt dropojot 3m un uz augshu... kaa jau liidziigi tas reiz gadijaas ar ieprieksheejo scott fulliti... un veel man riebjas siiki piseliigi siichi, kas skaljaa balsii auro spazmas... arii chatisti man dzen pretekli, dienu no dienas malt kautkaadu bullshitainu kaku... gejiskaas jautriibas un anaalie kurmju jocinji... un jo vairak chato jo trulaki paliek... tik maz laba humora around... man ir paveicies ar draugiem... tiesa to ir tikai paaris... vinji nedzer... vinji mochii fuckin' ripuljus!... muusu mazaa netiiro juurnieku sceena... viens aizaizvakar noplivinaaja 5m augstumaa un 5m taalumaa paari margai... patiesa daile... arii mirt par allahu ir skaisti... vismaz skaistaak nekaa ar verbaalo trubinju iet uz kliiniku skalot kanaalus, attiiriit tuuskas, utt... vai censties paarkaapt zhogam ar sapuvushu kaaju un nejaushi to noraut... jaa, es runaaju par alkaholu... piedzerties appiipeeties nodraazties iztuseeties un nakoshajaa riitaa neko neatcereeties... un pec tam apdirsties aigara diivaanaa... un atsaakt visu no jauna... taa ka saskrapeta plate, kas muzhigi velk uz rinkji kameer gramafonam atspraagst ieksha...vai kaifigak nav gadu nedzert un nopirkt par to naudu ripuli? vai arii divus gadus nedzert un nopirkt moci? plivinaat longjumpuz... wheelyjot... raut kokus... mmm...

gribu buut vesels!!! gribu plivinaat!!! ko gribi tu?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2004-09-16 01:39 (saite)
Gribu, lai asiņu vietā ir alkohols, izglītību, labu darbu un buržuāzisku dzīvi!

(Atbildēt uz šo)


[info]zilene
2004-09-16 07:01 (saite)
bet hashy, tev vienkaarshi ir citas dziives veertiibas. ja tu kristu un celties deelj kaut kaadeim ritenjstienjiem, tad mani tas absoluuti nesaista. vai tieshaam domaa, ka cilveekiem dzerot, nekas vairaak neinteresee?! arii es meedzu maaciities, lasiit graamatas (jo dodu tam vairaak priekshrokas nekaa ritenjbraukshanai!). kaadeelj gan mums visiem buutu jaajoko taa kaa tu to veelies?! aij, vispaar uztveeru to baisi personiigi!

tu apslimis vai?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2004-09-16 15:20 (saite)
nav jums jadara kaa es veelos... bet jums nav jaadara taa kaa es neveelos... es runaju par cilvekiem kas neredz dzive talak par kartejo wekendu kad apliesies apliesies kaa cuka un ar nepacietibu gaidis nakosho.

nuja ka slimis.. dazhus postus atpakalj tachu rakstiju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zilene
2004-09-16 18:06 (saite)
aij, tu vinjus nekad neizmainiisi un taadi vinji arii buus, vienmeer buus. vismaz papriecaajies, ka pats staavi augstaak nekaa vinji, ka tu dziivee centies kaut ko vairak sasniegt un saskatiit.

eh...kaut kaa buushu palaidusi garaam :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2004-09-16 19:11 (saite)
es nesasniegshu vairaak... jo man nevajag daudz... tikai 2 mochus un 3 ripuljus :DD ...

a to ko palaidi garaam bija crash kur iebieteeju aiz longjumpa zemee ar seju shljuucu gandriz salauzdams kaklu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zilene
2004-09-16 20:54 (saite)
ak jel, tu ar tiem saviem mochiem un ritenjiem ;)

baac...tu sev labu galu nedabuuis. tak esi uzmaniigaaks! es ljoti ceru, ka tev viss driiz buus kaartiibaa, veseljojies! :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]h2o
2004-09-16 10:54 (saite)
Gribu cilvēku, kuram varētu stāstīt visas savas prātīgās un neprātīgās domas, nebaidoties, ka tikšu ielikta plauktiņā "dīvains". Ka mani centīsies saprast vai vismaz sapratīs to, cik daudz tas nozīmē man. Un ar kuru veidosies dialogs. Cilvēku, kurš sarunu neuzskatīs par līdzekli stresa noņemšanai pirms fiziskā kontakta(kuram neliksies, ka pēc sarunas noteikti jābūt kkam vēl). Īsumā - gribu labāko draugu. Un draudzību kā bērnībā.
Un vēl gribu, lai man nebūtu iesnu vairs. Un visi būtu laimīgi.
Kopā trīs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2004-09-16 15:22 (saite)
visi nekad nebus laimigi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]h2o
2004-09-16 17:10 (saite)
Ek, nu labi. Tādā gadījumā - lai viņi iemācītos priecāties par mazajām lietām :)

/get well soon! rudens ir skaists :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zebra
2004-09-16 19:11 (saite)
pozitivisma tendences latvieshu literatuuraa..man priex par tevi!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?