Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-01-10 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:massive attack - splitting the atom

Kad vien sagribās ar kādu kopā paskriet, tad ķepu sniedz izaicinājumam vienmēr gatavais Ronnijs. Šodien viņš izturēja non-stop 12 kilometrus. Skrējām pa klusām mazas nozīmes ieliņām, pa veloceliņu gar dzelzceļu un pa kupenām bagātu mežu, kas mudžet mudžēja no slēpotājiem (uzreiz āķis lūpā uz to kā gribu distancenes!). Redzējām lidmašīnas, vilcienus, sniegavīrus un bomžus. Ceļa gaitā satikām arī citus suņus - gan ko apriet, gan no kuriem mukt. Nu tā jauki un elpu raujoši bija. Notiesājis dubultporciju viņš tagad snauž koridorā un neceļ ne ausu ko te kāds raksta par viņu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lidot
2010-01-11 00:00 (saite)
ar kādiem apaviem Tu skrien? man pa ledu kājas slīd katra uz savu pusi un pie šitādiem mīnusiem jau pēc 10 minūtēm liekas, ka kakls no aukstā gaisa tā sasalis, ka tūlīt lielais klepus būs klāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-01-11 00:13 (saite)
Man ir kaut kādas parastas Mizuno skrienamtupeles bez sevišķa protektora, galīgi nekas special, bet turos labi. Vairāk pa to ņurkstošo sniegu un meža stigām sanāk skriet nekā pa ledu. Vienu dienu uz jūru skrēju un tad gan tajos piekrastes slīpumos vairākkārt nācās garšļaukus nolaist, bet tā jau vairāk tāda priecīgā pieredze, pingvīnu parodēšana, hihi. :))

Tad vajag lēnām skriet, lai nebūtu baigi jātver pēc gaisa. Nevajag ar muti elpot iekšā - tikai ar degunu. ;)

Labākais šitajos mīnusos ir pēc kāda garāka nakts skrējiena atgriezties mājās un paskatīties spogulī - visas uzacis baltas, bet zem deguna un bārdas vietā jau teju lāsteka. ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidot
2010-01-11 00:18 (saite)
es kā pingvīns - mietpilsonis parastais baidos no lielā sala un, kad paretam gribas izskrieties, meklēju skrejceliņus. :) būs kādreiz jāpamēģina Tava metode.

bet tā sarma ir tik forša! man arī vakar uz kalna zem deguna lāsteka un visi mati nosirmoja pilnīgi balti, izskatījās pēc lāstekām. :)

Tev jau sen ir suņuks?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-01-11 00:43 (saite)
Vari jau iet uz kaut kādu FIT LINE (vai kā viņus tur sauc) indoor klubu.

Njā, nav vēl sanācis šoziem uz kalnu aizlaist, bet arī pasīvā režīmā var labi daudz sulas no ziemas izspiest.

Drīz būs Ronnim 3 gadi. Agrāk te liku bildes, bet nevaru atrast to postu. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidot
2010-01-11 00:45 (saite)
būs man izkritis no atmiņas - laikam jāēd biezpiens. :)

tā arī daru - vakarā aizstaigāju līdz olimpiskajam centram pa lēto paskriet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citronz
2010-01-11 11:48 (saite)
Welcome to club! Es pagaidām izlīdzos ar īrētām distancenēm, bet ar tām nav aršana. Gribas paķert savējās un aizlaist uz mežu vai ezeru, kad ienāk prātā, nevis, kad noma strādā :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-01-11 12:07 (saite)
Būtu nauda, dotos pa taisno veikalu tūrē ievērtēt cenas, iespējas (slēpjzābaki varētu būt problēma, jo izmērs ap 48-49), kā arī ievākt vispārējo info par slēpju veidiem, garumiem, platumiem, optimumiem visādiem. Bet tagad var tikai tāpat pasapņot, 'gan jau kādreiz'. Joprojām atmiņā palicis Tavs piedzīvotais slēpojot Somijā pirms gada. Šogad arī neplāno braukt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronz
2010-01-11 17:18 (saite)
Vilinājums jau milzīgs. Bet zini.... Šogad ziema mūs lutina. Šodien pat braucot skatījos- tik skaisti, nemaz Lapzemi nevajag :) Ja nu gribētu iztērēt tos pārsimtlatus, tad nopirktu slēpes un brauktu slēpot kaut katru dienu tepat :D

Ir vērts aizbraukt kaut vienreiz. Un brauktu vēl, ja nebūtu taupīšanas režīms ieslēgts. A tagad- jāslēpo tepat, kamēr var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mth
2010-01-12 19:44 (saite)
skrienu ar militārajiem zābakiem, botes neuzdrošinos aut

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?