Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-10-12 23:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:thievery corporation - hare krsna

Taču brīžam liekas, ka cilvēki tiecās pēc skaistā tikai tāpēc, lai to izmantotu savas dzīves nožēlojamības aizdekorēšanai. Mālēt pa virsu vienu, otru un tad trešo krāsu, kamēr pašu vairs i ne samanīt, toties kas par labsajūtu - tik īpaši, tik laimīgi, veiksmīgi un daudz izpratuši, yej here we are.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2008-10-12 20:08 (saite)
Tā nu viš i. Un to krāsu nokasīt grūti.

(Atbildēt uz šo)


[info]makki
2008-10-14 06:31 (saite)
Brīžiem tāda krāsošanās tik sanāk. Bet, ja tā padomā..Ja konkrētā indivīda dzīve tik tiešām ir nožēlojama, tad šī aizmālēšana vismaz viņam/-ai dod iespēju (kaut uz brīdi) justies labāk, varbūt pat ar cēlu mērķi šo nožēlojamību izgaisināt. Loģiski domājoši prāti gan jau saprot, ka tā tik tāda aizmālēšana..Protams, vieglāk ir gausties un teikt, ka viss ir slikti, nekā par spīti visam justies labi un pozitīvi. Un vienmēr var izdomāt, par ko gruzīties un tieši tāpat - par ko priecāties un no kā uzlādēties. Jautājums tikai - cik stiprs katrs pats un cik spēcīga ir vēlme saņemties.

Bet ko Tu domāji ar tiekšanos pēc skaistā? Kas ir tas skaistais (katram jau tie skaistuma ideāli savi, bet tomēr)? Skaistākās drēbes, mašīnas, labākās lietas, spožums..? Tak sarūsējusi konservu bundža ceļmalā arī mēdz būt skaista. Tu taču to zini :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-10-14 07:30 (saite)
Ja tiekties pēc skaistā, lai izgaisinātu nožēlojamību, tad, protams, jā! Tas ir - lai aktīvi uz to iedarbotos, lai notiktu transformācija pašā. Bet s;eit domāju gadījumu, kad noliek priekšā skaisto kā dekorāciju, kas pietušē, pārklāj un padara itkā neredzamu savu nožēlojamību, bet pamatos tā turpat vien ir - no sevis nekur neaizbēgsi.

A skaisto domāju pavisam nekonkrēti. Tas ir tas, kas aizķer par stigām. bet citi par to fano vai pat izveic pozitīvisma kultu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]makki
2008-10-14 12:18 (saite)
Tad jau sanāk, ka ļoooti daudzi (visi?), iespējams, ir nožēlojami, jo ne vienmēr izdodas atklāt, kurš slēpjas aiz maskas, bet kurš ne. Tiem, kuriem nav tik daudz iekšā, lai mainītos, tie uzliek skaistuma maskas, lai vismaz citu priekšā izliktos, ka viss ok. Īstie cilvēki zinās, kas notiek, bet svešie - kāds sakars?

Par pozitīvismu un katra skaistumiem - ir taču forši, ja cilvēks, tā vietā lai gaustos un nīdētu, sadomā citiem pavēstīt par savu pozitīvismu. Visi tie princešu šovi un zvaigžņu lieti, domājams, arī savā ziņā vēlas raisīt cilvēkos pozitīvas emocijas (protams, uzreiz aiz lielā rubuļa pelnīšanas), tomēr ne visiem tas liekas skaisti un saistoši. Katram savs pozitīvisms un, ja otru cilvēku tas neiedvesmo vai neuzrunā - tas jau cits stāsts.

Nez, varbūt atkal īsti neiebraucu..Tēma runājama, katrā ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-10-14 13:06 (saite)
Nū, kapē tik sarežģīti - visam te ir tik daudz galu, ka var iebraukt normālās auzās, jo katram galam pēc tam ir vēl divi. :)

Bet šitādas chillout sarunas kādā miklā dienā pie suņu būdas, malkojot vīnogu koncetrātu, protams, būdu ideāli! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]makki
2008-10-14 13:22 (saite)
Ja pa lielam, manuprāt, visa cilvēce uzņēmusi taisno kursu uz auzām. Politiski, ekonomiski, tehniski un vēl viskaut kā.

Suņu būda, Tu saki? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?