gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-10-30 01:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shit you simply couldn't make up
Kāds diegabiksis jautāja kas vainas Zviedrijai. Da nekas, viss norm.

''Norrköping municipality pays 100,000 SEK in salary to criminals in the affected district Navestad in Norrköping for them to stop committing crimes, reports NT.

The money is paid out as part of the project "Stepping Stone" which in particular aims to reduce attacks against police and public safety personnel. A total of eight criminals who receive SEK 100,000 each to stop committing crimes.

The condition for the criminals to get the tax money deposited in their accounts is that they do not commit crimes between September 1 this year until 31 August 2018.

According to the local newspaper, however, four of them included in the project remained criminally active. One of them, a 20 year old man, is currently suspected of instigating an attack on an police officer a few weeks ago when the policeman was held and had burning cigarettes pushed at him.

The 20-year-old is in addition to the attack the subject of an ongoing investigation regarding violence against officials, violent resistance and several drug offenses.

- It is noteworthy that the municipality again is investing our tax money to give to criminally active people, who attacks police officers, just to have them keep quiet in Navestad, says a person familiar with the events to NT.

NT writes that stoning the police declined after the project began.''


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-10-30 22:02 (saite)
Sāls tur ir, ka mentūra ignorēja bērnu izvarošanas 'ringu', par kuru zināja, jo nevēlējās krimināli vajāt brūnīšus, baidīdamies būt reisisti. Žurnālisti, kas notušē faktus salīdzinoši ar ko tādu ir nevainīga māžošanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-10-30 22:11 (saite)
Vairāk izskatās pēc tā, ka tieši "Senior officers at the council" gribēja notušēt iespējamos skandālus un mentūra (kā jau tādās vietējās pašvaldībās mēdz būt) gāja viņu pavadā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-30 23:56 (saite)
Ahemm.. protams, ka centās notušēt pēc tam. Ješčo bi. Ne jau par to ir stāsts, bet par motivāciju kāpēc tos pakijus neviens negribēja aiztikt, ignorējot raportus no upuriem un to ģimenēm. Kaut kā vēl saprotamāk laikam nevarēšu viraziķ svoju misļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-10-31 00:31 (saite)
Lūk tieši motivācija ir tieši tas, kas šādās lietās nav tik acīmredzama. Protams, atbilstoši vēlmju domāšanai, to var noreducēt to tikai uz politkorektumu, bet acīmredzama ir arī attieksme pret šāda veida noziegumiem, vēlme notušēt skandālu, vēlāk arī "mundiera goda" sargāšana, nevēlēšanās atzīt, ka sākotnēji tam nav pievērsta uzmanība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2016-10-31 00:37 (saite)
Lai tu pārāk neuztrauktos, ka UK menti piesedz tikai imigrantu pedofilus. :)

https://www.rt.com/uk/315729-Metropolitan-Police-corruption-probe/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-31 06:59 (saite)
Viena ļauna lieta 'neatsver' citu un rasisma baiļu fjuelētā motivācija ir labi dokumentēta. Tur nav nekā interpretējama. Par to ir blāķiem rakstu. Noņem savas rozā brilles.;)
Fakts, ka šāda saudzīga attieksme pret konkrētu ādas krāsu migrantiem no tiesību sargājošajām iestādēm regulāri vērojama arī citos keisos, kalpo afirmējoši arī priekš neticīgajiem tomiem kā tu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-10-31 07:58 (saite)
Es neesmu tik naivs lai prezumētu, ka gadījumā, ja pedofili būtu vietējie, pret viņiem noteikti vērstos ar visu likuma bardzību. Atlasīt gadījumus ar migrantiem, nesalīdzinot līdzīgus gadījumus ar vietējiem jau ir acīmredzama vēlmju domāšanas izraisīta loģikas kļūda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?